familycouple
setuprateenter

Eynif Yaylası Nerede, Nasıl Gidilir?

Eynif Yaylası Nerede, Nasıl Gidilir?
Eynif Yaylası Nerede, Nasıl Gidilir?

Eynif Yaylası nerededir? Eynif Yaylasına nasıl gidilir? Eynif Yaylası hangi il sınırları içerisinde yer almaktadır? Eynif Yaylası ülkemizde hangi bölgede bulunmaktadır? Eynif Yaylası etrafında gezilecek yerler nerelerdir? Eynif Yaylası’nın turistik açıdan önemi nedir? Eynif Yaylası hakkında merak ettiğiniz veya öğrenmek istediğiniz bütün sorularınızı sizler için cevaplandırıyoruz.

Eynif Yaylası Nerededir?

Eynif Yaylası, Antalya’nın kuzey kısmında bulunan ve doğal güzellikleri ile ön planda olmayı başaran İbradı ilçesinin Ormana köyünün tarım alanıdır. Yaklaşık olarak 90 bin dönümlük alanı ile mükemmel bir doğal güzelliğe sahiptir. Eynif Yaylası, asırlar boyunca kervanların geçiş rotasında yer almıştır. Toros Dağları’nın kuzey ve güney sırtlarını birbirine bağlayan önemli bir konumda yer almaktadır.

Eynif Yaylası pek çok tarihi yollara ve kervansaraylara ev sahipliği yapmaktadır.

Eynif Yaylası’nda gezebileceğiniz Tol Han, Kervan Mezarı, Kesikbeli Yolu bir diğer adı ile İpek Yolu ve Başlar Köyü gibi pek çok doğal güzelliğe sahip ve içerisinde tarihi kalıntılarında bulunduğu görmeniz gereken yerler vardır.

Eynif Yaylası’na Nasıl Gidilir?

Eynif Yaylası, Antalya’nın kent merkezinden oldukça uzak bir yerde olan İbradı’ya bağlı bir yerdir. Eynif Yaylası’nın Antalya kent merkezine olan uzaklığı yaklaşık olarak 187 kilometredir. İbradı’ya olan uzaklığı ise 22 kilometredir.

Eynif Yaylası’nın Akseki ilçesine olan uzaklığı ise 22 kilometredir. Eynif Yaylası’na gidebilmek için Antalya Otogarı’ndan İbradı’ya giden dolmuş seferlerini kullanabilirsiniz. İbradı’dan Eynif Yaylası’na herhangi bir ulaşım bulunmamaktadır. Bu nedenle Antalya Otogarı’ndan bineceğiniz dolmuşlar ile kısa sürede buraya ulaşım sağlayabilirsiniz.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış