familycouple
setuprateenter

Eylül'de Nerede Balayı Yapılır?

Eylül'de Nerede Balayı Yapılır?
Eylül'de Nerede Balayı Yapılır?

Evlilik süreci içerisinde yaşanılan telaş ve yorgunluğun ardından güzel bir kutlama ile balayı tatili yapabilirsiniz. Balayı tatiline çıkmadan önce planlamanızı iyi yapmanız gerekmektedir. Balayı tatili normal çıkılan yaz tatillerini yanı sıra oldukça farklı ve özeldir. Balayı tatiline giderken yanınıza alacağınız eşyalarınızdan tutun gideceğiniz tatil yeri ve kalacağınız yerlerin bile farklı ve özel olması gerekmektedir.

Bunun nedeni balayı tatiline bir kez gideceğiniz olmasıdır. Bu yüzden balayı tatilinizi iyi planlayıp ve en özel şekilde geçirmeniz gerekir. Türkiye’de balayı çiftlerinin genellikle tercih ettiği yerler arasında Antalya gelmektedir. Antalya bilindiği üzere tarihi açıdan oldukça zengin ve her yıl turist akınına uğrayan bir tatil bölgesidir. Güzide güzelliklerin bulunduğu Antalya, Eylül ayında rahatlıkla balayı tatili yapacağınız yerler arasında yer almaktadır.

Balayı tatilinizi bilindik ve alışılmış oteller yerine balayı villalarında yapmanız pek çok açıdan size kolaylık ve konfor sağlayacaktır. Ayrıca en özel anlarınızı bile gözlerden uzak rahat bir şekilde yaşayabilirsiniz. Balayı villaları ayrıca muhafazakar insanlarında kalabileceği tarzda yapılmış ve muhafazakar insanların rahat bir şekilde havuz keyfi sürmesi için çeşitli imkanlar sağlanmıştır.

Balayı tatilinizi Eylül ayında temiz bir havada ve sıcaklığın en güzel olduğu zamanları yaşayan Antalya’da yapabilirsiniz. Antalya’da yer alan Kalkan, İslamlar, Üzümlü, Sarıbelen, Patara, Kaş, Yeşilköy, Bezirgan, Çavdır, Gökseki ve Çukurbağ’da balayı tatilinizi gerçekleştirebilirsiniz. Eylül ayında Antalya’nın havasını tatmak ve doğanın eşsiz güzelliği karşısında balayı villanızda yapacağınız havuz keyfi ile romantikler anlar yaşayabilirsiniz.

Ayrıca Antalya, pek çok medeniyetlere ev sahipliği yapmış ve birden fazla antik kenti içerisinde barındıran tatil kokan bir şehirdir. Burada yapacağınız balayı tatilinizde gezilecek doğa üstü güzelliklerin olduğu pek çok yer bulunmaktadır.

Yeşilin ve mavinin birleştiği yer olarak adlandırılan ve muhteşem doğası ile insanları kendine hayran bırakan Fethiye, balayı tatiliniz için muhteşem bir seçim olabilir. Fethiye doğası ve denizin eşsiz manzarası ile tam bir tatil cennetidir. Fethiye’de gezebileceğiniz ve denizin keyfini çıkarabileceğiniz muhteşem plajlar vardır. Fethiye’de yapacağınız balayı tatilinizde aradığınız konforu ve kaliteyi balayı villalarında yaşayabilirsiniz. Fethiye’de yer alan Çalış, Ölüdeniz ve Kayaköy’de mevcut bulunan balayı villaları, balayı çiftlerine özel imkanlar sunmaktadır.

Bir diğer turizm merkezi olan Akyaka’da, Eylül ayında balayı tatilinizi gerçekleştirebilirsiniz. Muğla’nın Ula ilçesine bağlı olan Akyaka, Gökova Körfezi’nin uç kısmında yer almaktadır. Her yıl düzenli olarak turist akınına uğrayan güzide güzelliklere sahip olan Akyaka’da yapacağınız balayı tatilinizi fotoğraflar ve videolar çekerek ölümsüzleştirebilirsiniz.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış