familycouple
setuprateenter
En İyi Balayı Yerleri
En İyi Balayı Yerleri

Türkiye’de balayı çiftlerinin sıkça tercih ettiği şehirlerden bir tanesi de Antalya’dır. Antalya hem turistik açıdan hem de tarihi açıdan oldukça zengin bir yerdir. Yıllar öncesinde yaşamış olan pek çok medeniyetlere ait antik kentleri içerisinde barındırmaktadır.

Balayı çiftlerinin son zamanlarda tercih ettiği balayı tatili kiralık balayı villalarıdır. Buralarda çiftler eşleri ile birlikte baş başa gözlerden uzak bir şekilde tatil yapmaktadır.

Balayı çiftleri tatillerinizi en özel ve en güzel şekilde yaşamak isterler. Bu nedenle balayı çiftlerinin tercih etmesi gereken balayı yerleri kiralık balayı villaları olması gerekir. Buralarda balayı tatillerinizi gözlerden uzak bir şekilde eşiniz ile birlikte doyasıya yaşayabilirsiniz.

Balayı çiftlerinin Antalya’da ve Fethiye’de gitmesi gereken en güzel ve en özel tatil yerlerini sizler için sıralıyoruz.

Aspendos

Aspendos, Antalya’nın Serik ilçesine bağlı Belkıs Köyü’nde bulunmaktadır. Aspendos özellikle amfi tiyatrosu ile meşhur bir yer olarak bilinmektedir.

Burası Milattan Önce 10. Yüzyılda Akalar tarafından kurulan bir şehirdir. Ayrıca Aspendos dönemin en zengin ve en ünlü şehirlerinden biri olarak bilinmektedir. Aspendos’un meşhur amfi tiyatrosu yaklaşık olarak 15 bin kapasiteli bir yerdir. Burası gerçekten de ziyaretçilerini büyüleyecek güzellikte bir yerdir.

Aspendos’un Antalya’ya olan uzaklığı yaklaşık olarak 50 kilometre kadardır. Balayı tatilinizde kesinlikle gezip görmeniz gereken yerler arasındadır.

Alanya Kalesi

Alanya Kalesi, Antalya’nın Alanya ilçesinde bulunmaktadır. Burası özellikle 6.5 kilometrelik surları ile dikkat çekmektedir. Alanya Kalesi’nde Selçuklular Döneminde 80 kule ve 140 burcu bulunmaktadır.

Bu kalenin inşa edildiği zaman yaklaşık olarak milattan önce 2. yüzyıla dayanmaktadır.

Alanya Kalesi’nin Antalya merkeze olan uzaklığı yaklaşık olarak 140 kilometre kadardır.

Antalya Aquarium

Antalya Aquarium, Maldivler Adalar’dan esinlenerek inşa edilmiştir. Buranın toplamda 5 milyon litrelik bir tank kapasitesi vardır. 131 metrelik uzunluğa sahip olan Antalya Aquarium içerisinde 20 bin çeşitten fazla balık ve su altı canlısı yaşamaktadır.

Antalya Aquarium, 800 metrekarelik bir alana inşa edilmiştir. Ayrıca akvaryum içerisindeki bazı bölümlerde kar yağan yerler vardır. Dışarıdaki mevcut bulunan 40 derecelik bir havadan -5 derecelik bir havaya aniden giriş yapabilirsiniz. Bu akvaryuma merkezi konumda olduğu için ulaşım konusunda herhangi bir problem veya aksilik yaşamazsınız.

Fethiye Paspatur Çarşısı

Fethiye sınırları içerisinde yer alan Paspatur Çarşısı, oldukça göz dolduran ve içerisinde hemen hemen bütün ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz bir yerdir. Paspatur Çarşısı içerisinde lokumcular, kuyumcular, halıcılar, hediyelik eşya satanlar ve eski cumbalı Fethiye evleri bulunmaktadır.

Balayı tatilini Fethiye’de geçirmek isteyenlerin kesinlikle gezip görmesi gereken yerler arasındadır.

Amintas Kaya Mezarları ve Telmessos Antik Kenti

Fethiye sınırları içerisinde yer alan Amintas Kaya Mezarları ve Telmessos Antik Kenti, her yıl düzenli olarak turist akınına uğrayan en meşhur tarihi kalıntıların olduğu eşsiz güzellikte bir yerdir.

Burası Fethiye’nin tarihi sembolü olarak görülmektedir. Amintas Kaya Mezarları ve Telmessos Antik Kenti, Likya döneminden kalma tarihi bir yerdir. Bu tarihi yerin Fethiye merkeze olan uzaklığı yaklaşık olarak 15 dakika kadardır. Mezarları ziyaret etmek isteyen ziyaretçiler, 1 Nisan ile 1 Ekim tarihleri arasında saat 10:00 ile 17:00 arasında gidebilir. Ekim ayı sonrası ziyaret etmek isteyenler ise 1 Ekim ile 1 Nisan tarihleri arasında saat 08:00 ile 17:30 arasında ziyaret edebilir. Müzekart geçerlidir.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış