familycouple
setuprateenter

En Güzel Balayı Yerleri

En Güzel Balayı Yerleri
En Güzel Balayı Yerleri

Balayı tatili dendiği zaman akla ilk gelen şehir Antalya’dır. Antalya, Türkiye’nin tatil başkenti olarak bilinmektedir. Düğün sonrası yapılan balayı tatillerinde balayı çiftleri genellikle Antalya’yı tercih etmektedirler. Ayrıca son zamanlarda balayı çiftlerinin tercih ettiği tatil yerleri arasında kiralık balayı villaları ilk sıralarda gelmektedir. Klasikleşmiş ve demode olan otel tatillerinin yanı sıra kiralık balayı villalarında size özel olan havuzda eşiniz ile birlikte güneşin ve havuzun keyfini çıkarabilirsiniz.

Ayrıca kiralık balayı villaları balayı çiftlerine özel olarak tasarlanmıştır. Balayı villalarında eşiniz ile birlikte gözlerden uzak bir şekilde en romantik anlarınızı bile rahatlıkla yaşayabilirsiniz. Yükseltilmiş bahçe duvarları sayesinde gözlerden uzak olacağınız kiralık balayı villalarında tatil yapmanın keyfini sonuna kadar çıkarabilirsiniz. Evinizdeki konforu kiralık balayı villalarında rahatlıkla yaşayabilirsiniz.

Muhafazakar kişilere özel olarak da tasarlanan kiralık balayı villaları son zamanların en çok tercih edilen balayı yerleri ve tatil yerleri arasında yer almaktadır. Ayrıca kiralık balayı villalarında dilerseniz arkadaşlarınız ile birlikte havuz başı partileri düzenleyerek düğün sonrası eğlencenizi devam ettirebilirsiniz. Bahçesinde barbekü partileri bile yapacağınız kiralık balayı villaları oldukça avantajlıdır.

Antalya’nın Kalkan, İslamlar, Patara ve Üzümlü gibi yerlerinde bulunan kiralık balayı villalarında balayı tatilinizi gerçekleştirebilirsiniz. Antalya içerisinde pek çok tarihi kalıntıları barındırmaktadır. Antalya’da yer alan antik kentleri ve müzeleri ile birlikte gezip görmeniz gereken pek çok yer vardır. Eğer spor ile uğraşan biriyseniz rafting yapabileceğiniz şahane yerleri vardır. İçerisinde yer alan kanyonları ve muhteşem doğası ile insanı kendine aşık eden Antalya’nın keşfedilmemiş pek çok yeri vardır.

Antalya’da yer alan Olimpos Teleferik de eşiniz ile birlikte bir doğa turu atarak muhteşem fotoğraflar çektirebilirsiniz. Tarihe merakınız varsa eğer mutlaka Aspendos Antik Kentinigörmeniz gerekmektedir. Aspendos Antik Kenti Antalya’nın Serik ilçesine bağlı Köprüçay Nehri tepesinde yer almaktadır.

Patara Antik Kenti oldukça meşhur bir turistik yerdir. Patara Antik kenti, zamanında Likya birliğine başkentlik yapmış bir yer olarak bilinmektedir. Burada gezebilmeniz için müze kartı temin etmeniz gerekmektedir. İçerisinde yer alan eserleri ve tarihi kalıntıları görebilmek için belli bir giriş ücreti vardır.

Görmeniz gereken başka bir muhteşem yer ise Antalya’nın Lara Sahilinde yer alan su ve kum kullanılarak yapılan heykellerdir. Devasa büyüklükteki heykeller ile birlikte balayı tatilinizi fotoğraflarla ölümsüzleştirebilirsiniz. Antalya’nın en favori olan beldeleri ise şu şekildedir. Kalkan, Kaş, Olimpos Çıralı, Kaleköy Demre, Gazipaşa, Konyaaltı, Belek, Alanya ve Kemer’dir.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış