familycouple
setuprateenter
Ekimde Antalya Balayı
Ekimde Antalya Balayı

Balayı tatillerini Ekim ayında sıcak yerlerde yapmak isteyenlerin gitmeleri gereken Türkiye’nin güzide güzelliklerini içerisinde barından ve her yıl düzenli olarak turist akınına uğrayan pek çok şehir vardır. Bunlardan bir tanesi bilindiği üzere Antalya’dır. Antalya, turistik açıdan her yıl düzenli olarak yılın her mevsiminde yabancı turistlerin akınına uğramaktadır. Türkiye’nin tatil başkenti olan Antalya, doğası ve denizin eşsiz manzarasının yanı sıra tarih kokan bir şehirdir.

Antalya, eski zamanlarda pek çok medeniyetlere ev sahipliği yapmış bir şehirdir. İçerisinde pek çok antik kenti barındıran Antalya, tarihi güzellikleri ile insanları kendisine hayran bırakıyor. Son zamanların modası olan balayı villalarında yapacağınız balayı tatillerinizi Antalya’da yapmanız oldukça mümkündür. Balayı çiftlerine özel olarak tasarlanan balayı villaları çiftlere özel fırsatlar sunmaktadır. Evdeki konfor ve rahatınızı balayı tatilinizde yaşamak için her şey en ince ayrıntısına kadar düşünülmüştür.

Yaz tatillerinin başkenti olarak bilinen Antalya, ılıman iklimi ve masmavi denizi ile Ekim ayında çiftlerin tercih etmeleri gereken balayı tatil yeridir. Doğanın pek çok mucizesine gözler önüne seren Antalya’da, kültürel gezileri ve tarihi sevenler için içerisinde pek çok müze ve tarihi alanlar barındırmaktadır.

Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde yer alan Kaleiçi, tarihi izler taşıyan önemli bir yerdir. Tarihi evleri ve mimarileri ile tatilcileri kendine hayran bırakıyor. Yığma taşlar ile inşa edilen evlerin olduğu Kaleiçi, Antalya’da gezilip görülmesi gereken yerler arasında yer almaktadır.

Yanartaş, Kemer’e bağlı olan Çıralı’da bulunmaktadır. Sonsuz ateş olarak adlandırılan Yanartaş, turistlerin akın ettiği bölgelerden bir tanesidir. Yanartaş’a tırmanırken doğanın ve denizin eşsiz güzelliği karşısında eşiniz ile birlikte mükemmel fotoğraflar çekinebilirsiniz.

Antalya’da tatil yaparken Alara Han Kalesi ve Theimussa yani Kale İskelesini ziyaret etmeden dönmemenizi önerebiliriz. İçerisinde tarihi kaleler ve yerler barındıran bu önemli bölgeler tarih sevenler için eşsiz güzelliklere sahip yerler arasında yer almaktadır.

Ayrıca Antalya’da balayı tatili yaparken Olympos, Side, Patara, Xanthos, Magydos ve Termessos gibi antik kentleri gezmenizi önerebiliriz. Antalya’da Kalkan, İslamlar, Üzümlü, Sarıbelen, Kaş Merkez, Patara, Bezirgan, Yeşilköy, Gökseki, Çukurbağ ve Çavdır’da yer alan balayı villalarında yapacağınız balayı tatillerinizi çeşitli aktiviteler yaparak değerlendirebilirsiniz.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış