familycouple
setuprateenter

Ekim Ayı Balayı Tavsiyeleri

Ekim Ayı Balayı Tavsiyeleri
Ekim Ayı Balayı Tavsiyeleri

Ekim ayında balayına gidecek olan balayı çiftlerimizin balayı yerlerini ve balayına gidecekleri zamanı önceden belirlemiş olmaları gerekmektedir. Ekim ayında sıcak yerlerde balayı tatilinizi gerçekleştirmek istiyorsanız eğer Antalya ve Fethiye sizin için en mükemmel tatil yeri seçeneği olacaktır. Ekim ayında henüz sıcaklığını yitirmemiş olan Antalya ve Fethiye’de balayı tatilinizin keyfini koyasıya çıkarabilirsiniz.

Antalya’da Ekim ayında tatil yapacağınız yerleri sizler için sıralıyoruz.

Avlan Gölü

Antalya’nın Elmalı ilçesinde yer alan Avlan Gölü, karstik oluşumlu bir göldür. Gölün denizden yüksekliği tam olarak 1030 metre civarındadır. Ayrıca doğal halinde büyüklüğü ise 850 hektardır. Özellikle kış aylarında da tercih edebileceğiniz bu yerlerde gölün manzarasına hayran kalacaksınız.

Doyran Göleti

Doyran Göleti, Antalya’nın Konyaaltı ilçesinde yer almaktadır. Yemyeşil doğası ve huzur verici atmosferi ile mutlaka görmeniz gereken yerlerden biridir. Göletin çevresinde yer alan dağların eşsiz güzellikteki görüntüsü karşısında eşiniz ile birlikte güzel fotoğraflar çekinebilirsiniz. Ayrıca bu doğal güzellikleri daha iyi görebilmek için bisiklet ile veya yürüyerek bu doğal güzelliğin tadını doyasıya çıkarabilirsiniz.

Saklıkent Yaylası

İki mevsimin birden yaşayabileceğiniz eşsiz güzellikteki bir yerdir. Saklıkent Yaylası, Antalya’nın kuzeybatısında yer alan Bey Dağları ortasında 1850 metrelik bir rakımda bulunmaktadır.

Eşiniz ile birlikte balayınızı burada kamp kurarak geçirebilirsiniz. Kamp tatili sevenler için en uygun yerlerden biridir.

Gömbe Yaylası

Gömbe Yaylası, Antalya’nın en güzel tatil yerleri arasında yer almaktadır. Kaş’a 60 kilometre uzaklıkta bulunan Gömbe Yaylası, eşsiz güzellikteki manzarası ile ziyaretçilerini beklemektedir.

Fethiye’de Ekim ayında tatil yapacağınız yerleri sizler için sıralıyoruz.

Çalış Plajı ve Şövalye Adası

Hem denize girebileceğiniz hem de gün batımını izleyebileceğiniz eşsiz güzellikteki bir yerdir. Balayı çiftlerinin sıkça tercih ettiği tatil yerleri arasında yer almaktadır. Çalış Plajı, Fethiye’nin en meşhur plajları arasındadır. Sahil boyunca acıktığınız zaman yanı başınızda bulabileceğiniz kafe ve restoranlar mevcuttur.

Şövalye Adası ise eski zamanda Rodos Şövalyelerinin yaşadığı bir adadır. Çalış Plajı’ndan Şövalye Plajı’na tekne ile geçiş yapabilirsiniz. Adada yemek yiyebileceğiniz restoranlar ve konaklayabileceğiniz yerlerde mevcuttur.

Gemile Plajı (Gemiler Adası)

Şahsi arabanız ile kolay bir şekilde gidebileceğiniz yerlerden biridir. Su sporları ile ilgilenen balayı çiftleri burada tatillerini değerlendirebilirler.

Denize gireceğiniz koyun hemen karşısında Gemiler Adası mevcuttur. Gemiler Adasının eski ismi Aya Nikola Adası’dır. Burası Bizans Döneminde önemli dini yerlerden biri olarak görülürmüş. Burada Bizasn ve Erken Hristiyanlık Döneminde yapılan kilise kalıntılarını görmeniz mümkündür. 

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış