familycouple
setuprateenter

Doyran Göleti Nerede, Nasıl Gidilir?

Doyran Göleti Nerede, Nasıl Gidilir?
Doyran Göleti Nerede, Nasıl Gidilir?

Doyran Göleti nerededir? Doyran Göletine nasıl gidilir? Doyran Göleti özellikleri nelerdir? Doyran Göleti hangi il sınırları içerisinde yer almaktadır? Doyran Göleti nasıl oluşmuştur? Doyran Göleti etrafında gezilecek yerler nerelerdir? Doyran Göleti içerisinde kamp alanları mevcut mudur? Doyran Göleti hakkında aklınıza gelen bütün sorularınızı sizler için cevaplandırıyoruz.

Doyran Göleti Nerededir?

Antalya ilinin Konyaaltı ilçesinde yer alan Doyran Göleti, Akdamlar Mahallesi sınırları içerisindedir. Doyran Göleti bağlı bulunduğu mahallenin eski ismi olan Doyuran’dan almıştır.

Doyran Göleti oldukça yeşil bir alana sahiptir. Antalya’nın yöre halkı şehrin gürültüsünden ve kalabalığından uzaklaşmak için sıkça burayı ziyaret etmektedir. Doyran Göleti içerisinde piknik alanları, kamp alanları, yürüyüş yapabileceğiniz yerler ve bisiklet sürme alanları da mevcuttur.

Kamp yapmaya uygun bir alan olan Doyran Göleti, şehir merkezine de oldukça yakındır. Burada telefonlarınızda şebeke çekmeme gibi bir problem yaşamazsınız. Burada yaşayacağınız tek bir problem var oda tuvalet sorunudur. Burada tuvalet ihtiyacınızı karşılayabileceğiniz bir yer bulunmamaktadır. Buraya ihtiyacınız olabilecek her detayı düşünerek gelmenizi tavsiye ederiz.

Doyran Göletine Nasıl Gidilir?

Doran Göleti, Antalya’nın Konyaaltı ilçesinde yer almaktadır. Konyaaltı’nın Akdamlar Mahallesi sınırları içerisinde yer alan Doyran Göleti’nin Konyaaltı’na olan uzaklığı yaklaşık olarak 20 dakika kadardır.

Doyran Göletine gidebilmek için şehir merkezinden çakırlar mevkiine doğru ilerlemeniz gerekmektedir. Daha sonra Saklıkent karayolu üzerinden Duraliler Mahallesi sapağına dönüp Bahtılı Mahallesine gitmelisiniz. Buradan sonra karşınıza Akdamlar Mahallesi çıkacaktır. Daha sonra ise tabelaların yardımı ile Doyran Göletine varmış olursunuz.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış