familycouple
setuprateenter

Doğanbey Köyü Nerede, Nasıl Gidilir?

Doğanbey Köyü Nerede, Nasıl Gidilir?
Doğanbey Köyü Nerede, Nasıl Gidilir?

Doğanbey Köyü nerededir? Doğanbey Köyü’ne nasıl gidilir? Doğanbey Köyü hangi il sınırları içerisinde yer almaktadır? Doğanbey Köyü ülkemizde hangi bölgede bulunmaktadır? Doğanbey Köyü etrafında gezilecek yerler nerelerdir? Doğanbey Köyü’nün turistik açıdan önemi nedir? Doğanbey Köyü’nün tarihçesi nedir? Doğanbey Köyü hakkında merak ettiğiniz veya öğrenmek istediğiniz bütün sorularınızı sizler için cevaplandırıyoruz.

Doğanbey Köyü Nerededir?

Doğanbey Köyü, Aydın ilinin Söke ilçesi sınırları içerisinde yer almaktadır. Aydın ili sınırları içerisinde gezilip görülmesi gereken yerler arasında yer alan Doğanbey Köyü, dar sokakları, taş evleri ve doğal güzelliği ile göz doldurmaktadır. Doğanbey Köyü’ne yıl boyunca pek çok yerli ve yabancı turist akın etmektedir.

Doğanbey Köyü’ne özellikle tüm fotoğraf tutkunları akın etmektedir. Doğanbey Köyü aynı zamanda ülkemizde ölmeden görmeniz gereken ilk 100 yer arasında yer almaktadır. Bu köyün en önemli özelliklerinden bir tanesi de eski bir Rum köyü olmasıdır. Doğanbey Köyü’nün gerçek ismi Domatia’dır. Yıllar önce 1924 yılı civarında burada Rumların yaşadığını bilinmektedir. Rumlar bu köyü Kurtuluş Savaşı sonrasında terk ederek Yunanistan’a kaçmıştır.

Uzun bir süre boş kalan bu köyün yapılara bu sırada hasar görmüştür. Daha sonrasında ise burayı ziyaret eden bazı ziyaretçiler bu yapıları restore edip tekrar eski güzelliğini kazandırmıştır. Restore sonrasında burası yeniden köy haline gelerek yeni ismi Doğanbey Köyü olarak anılmaya başlanmıştır.

Doğanbey Köyü’ne Nasıl Gidilir?

Doğanbey Köyü, Aydın ilinin Söke ilçesi sınırları içerisinde bulunan küçük tatlı bir köydür. İçerisinde eski yapıların bulunduğu ve doğal yapısı ile dikkatleri üzerine çeken bir köydür. Doğanbey Köyü’ne gidebilmek için öncelikle Söke ilçe merkeze kadar varış sağlamanız gerekmektedir. Daha sonra Didim Milas ve Bodrum karayoluna çıkarak buradan Priene ve Eski Dğanbey tabelalarını takip edeceksiniz.

Yolda bulunan tabelalar yardımıyla kısa sürede buraya ulaşım sağlayabilirsiniz.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış