familycouple
setuprateenter

Doğa İle İç İçe Tatil Yerleri

Doğa İle İç İçe Tatil Yerleri
Doğa İle İç İçe Tatil Yerleri

Doğa tutkunu tatilcilerin son zamanlarda sıkça tercih ettiği tatil yerleri arasında yer alan kiralık villalar tatilcilere mükemmel fırsatlar sunmaktadır. Türkiye’nin tatil başkenti olan Antalya’da doğa içerisinde yer alan kiralık tatil villalarında yaz tatilinizin tadını doyasıya çıkarabilirsiniz.

Antalya’da yer alan Kalkan, İslamlar, Üzümlü, Sarıbelen, Bayındır, Çayköy, Çukurbağ, Gökseki, Çavdır, Bezirgan, Yeşilköy ve Patara’da yer alan kiralık tatil villalarında sevdikleriniz ile birlikte tatilin tadını çıkarabilirsiniz. Antalya’da gözlerden uzak sevdikleriniz ile birlikte baş başa tatil yapabileceğiniz kiralık tatil villalarında dilediğiniz gibi hareket edebilirsiniz. Ayrıca villa içerisinde yer alan size özel havuzlarda istediğiniz saatlerde havuz keyfini sürebilirsiniz.

Ülkemiz zengin bitki örtüsü ile her yıl düzenli olarak turist akınına uğramaktadır. Doğa içerisinde şehrin gürültüsünden ve insan seslerinden uzak bir şekilde tatil yapmak isteyenler kiralık tatil villalarını tercih etmektedirler. Şehrin kalabalığından ve gürültüsünden kaçmak isteyenlerin bir diğer adresi ise Fethiye’de yer alan Kelebekler Vadisi’dir. Kelebekler Vadisi doğa ile o kadar iç içe ki ulaşım konusunda biraz problem yaşayabilirsiniz. Kelebekler Vadisi’nde üzerinizdeki bütün stresi burada yer alan aktiviteler sayesinde kolaylıkla ayabilirsiniz.

Extrem sporlara düşkün olan tatilciler burada paraşütle atlayıp denizin ve doğanın eşsiz manzarasını yukarıdan seyredebilir. Ayrıca Kelebekler Vadisi’nde pek çok kelebek çeşidi bulunmaktadır.

Antalya’da yer alan Geyikbayırı pek fazla kimsenin bilmediği ama muhteşem doğası ile tatilcileri baştan çıkaran mükemmel bir güzelliğe sahiptir. Konyaaltı’ndan ulaşım sağlayabileceğiniz Geyikbayırına özellikle tırmanış sporları ile ilgilenen tatilciler akın etmektedir. Doğa içerisinde şehrin gürültüsünden uzak bu yerde pek çok canlı çeşidi bulunmaktadır. Kaya kırlangıcı, ispinoz, karatavuk ve kızıgerdan gibi kuş türlerine rastlayabilirsiniz.

Doğada bir başka tatil yapacağınız eşsiz güzellikteki yer ise Olimpos’tur. Antalya’da yer alan Olimpos, her yıl düzenli olarak turist akınına uğramaktadır. Özellikle Caretta Caretta kaplumbağalarının yaşam alanı olan bu yer sit alanı olarak ilan edilmiştir. Burada sevdikleriniz ile birlikte doğanın tadını çıkarabilirsiniz.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış