familycouple
setuprateenter

Dipsiz Göl Nerede, Nasıl Gidilir?

Dipsiz Göl Nerede, Nasıl Gidilir?
Dipsiz Göl Nerede, Nasıl Gidilir?

Yalova şehri, Çınarcık ilçe sınırı içerisinde yer alan Dipsiz Göl, ziyaret edilip görmeye değecek mükemmel bir alan olmaktadır. Göl çevresindeki zengin orman çeşitliliği ve yaban yaşamı gözleri kamaştırmaktadır. Yaz mevsiminde bu yeri ziyaret edip mükemmel vakit geçirebilirsiniz. Gölün kenarında doğa yürüyüşleri yapabilir, mangal yakıp derin sohbetlere dalabilirsiniz. Kısacası huzuru arayan kişilerin kesinlikle ziyaret etmesi gereken bir alandır. Çevresinde yer alan Delmece yaylası, Erikli şelalesi ve yaylasıyla bir bütünlüğe sahip olan bu gölü mutlaka ziyaret etmelisiniz. Göl çevresinin belirli bir kısmı piknik yapmak için bölünmüştür. Ancak bu alanda masa bulunmamaktadır. Yalnızca yeşilliğin üstünde oturup piknik yapmanız mümkündür.

Dipsiz Göl’e Ulaşım Nasıl Sağlanır?

Yalova il sınırları içerisindeki Dipsiz Göl’e farklı ulaşım yöntemleri ile kolaylıkla gidilebilmektedir. Teşvikiye kasabasına tahmini olarak 10 kilometre uzaklıkta olup yolu tamamı ile asfalttır. Yalova Orman İşletme Müdürlüğü, Çınarcık Orman İşletme Şefliği sınırları içerisinde bulunan Çınarcık İlçesi, Teşvikiye kasabası, Erikli yaylasında bulunmaktadır. Yalova yolundan gelecek olan yolcular, Çınarcık, Teşvikiye yolunu izleyerek, Armutlu, Gemlik; Bursa yolundan gelecek olan yolcular yolu tamamen asfalt olan Hayriye, Selimiye köyleri ve Delmece yaylası güzergahından kent ormanına erişim sağlayabilirler.

Büyük Dipsiz Göl Yalova kent ormanından 2,5 kilometre uzaklıkta 530 metre yükseklikte yer almaktadır. Küçük dipsiz göl ise büyük dipsiz gölden 1,5 kilometre uzaklıkta 570 metre yükseklikte bulunmaktadır. Bu göllerin etrafında yer alan zengin orman çeşitliliği

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış