familycouple
setuprateenter

Dilek Yarımadası Büyük Menderes Deltası Milli Parkı Nerede, Nasıl Gidilir?

Dilek Yarımadası Büyük Menderes Deltası Milli Parkı Nerede, Nasıl Gidilir?
Dilek Yarımadası Büyük Menderes Deltası Milli Parkı Nerede, Nasıl Gidilir?

Dilek Yarımadası Büyük Menderes Deltası Milli Parkı nerededir? Dilek Yarımadası Büyük Menderes Deltası Milli Parkı’na nasıl gidilir? Dilek Yarımadası Büyük Menderes Deltası Milli Parkı hangi il sınırları içerisinde yer almaktadır? Dilek Yarımadası Büyük Menderes Deltası Milli Parkı ülkemizde hangi bölgede yer alır? Dilek Yarımadası Büyük Menderes Deltası Milli Parkı’nın turistik açıdan önemi nedir? Dilek Yarımadası Büyük Menderes Deltası Milli Parkı etrafında gezilecek yerler nerelerdir? Dilek Yarımadası Büyük Menderes Deltası Milli Parkı hakkında merak ettiğiniz veya öğrenmek istediğiniz bütün sorularınızı sizler için cevaplandırıyoruz.

Dilek Yarımadası Büyük Menderes Deltası Milli Parkı Nerededir?

Aydın ilinin Kuşadası ilçesi sınırları içerisinde yer alan Dilek Yarımadası Büyük Menderes Deltası Milli Parkı, Kuşadası’nın Güzelçamlı Beldesinde bulunmaktadır. Bu yarımadaya Büyük Menderes Delta ovasından ziyaret etme şansınız bulunmaktadır. Dilek Yarım Adası adını, yaklaşık olarak 1237 metre yükseklikte olan Dile Tepesi’nden almaktadır.

Dilek Yarım Adası, dağ ile denizin birleştiği yerden 20 kilometre kadar uzunluğa ve 6 kilometre civarında genişliğe sahiptir.

Dilek Yarımadası Büyük Menderes Deltası Milli Parkı, vahşi yaşamı koruma odaklı bir bölge olduğu işçin gece kalmak veya burada ateş yakmanın yasak olduğu bir alandır. Burada aynı zamanda kamp yapmak da yasaktır. Bu milli park içerisinde çeşitli hayvan türleri ile denk gelebilirsiniz. Örnek olarak karşınıza aniden yaban domuzu çıkabilir. Ancak bu domuzlar insanlara o kadar alışmış ki onlar için evcil domuz denmektedir.

Dilek Yarımadası Büyük Menderes Deltası Milli Parkı’na Nasıl Gidilir?

Dilek Yarımadası Büyük Menderes Deltası Milli Parkı’na girişler ücretlidir. Ayrıca bu milli park girişinde uzun bir kuyruk ile karşılaşabilirsiniz. Bu nedenle burada HGS uygulamasına geçiş yapılmıştır.

Bu uygulama sayesinde milli parka giriş sırasında yoğunluğun önüne geçilmesi beklenmektedir. Dilek Yarımadası Büyük Menderes Deltası Milli Parkına gidebilmek için toplu taşıma araçlarını kullanabilirsiniz. Ayrıca ilçe otogarından Kuşadası ve Söke ilçelerine giden minibüslere binerek kısa sürede buraya varış sağlayabilirsiniz.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış