familycouple
setuprateenter

Didim Nerede, Nasıl Gidilir?

Didim Nerede, Nasıl Gidilir?
Didim Nerede, Nasıl Gidilir?

Didim Nerede? Didim’e Nasıl gidilir? Gibi sorular hakkında detaylı bilgi için yazımızı okuyabilirsiniz.

Altın gibi kumu, ışıldayan mavi denizi, her biri birbirinden güzel koyları ve antik tarihi mekanları ile Ülkemizin en gözde ilçelerinden biri Didim’dir. Güzelliğinden dolayı özellikle ilkbahar ve yaz aylarında dünya genelinde milyonlarca turisti kendine çeken Didim, en ünlü tatil yörelerindendir.

Didim, Aydın ilimize bağlı olan çok güzel bir tatil beldemizdir. Didim, Çeşme ve Bodrum arasında bulunmaktadır. Uzun mu uzun sahil şeridinin yanı sıra bol oksijenli mis gibi havası yerli ve yabancı pek çok turisti Didim’e çekmektedir. Denizi ve yeşil doğasıyla her iklimde vazgeçilmez tatil bölgesi olan Didim, ayrıca birbirinden güzel birçok koya da ev sahipliği yapmaktadır. Günümüzün popüler turizm yerlerinden bir tanesi olan Didim’de ziyaret edebileceğiniz ve denize girilecek birbirinden farklı plajlarda bulunmaktadır.

Didim Nerede?

Didin Aydın'a bağlı olan popüler tatil beldesidir. Ülkemizin, Ege Bölgemizin ve Aydın ilimizin en güzel ve doğal güzellikler yönünden en zengin noktaları arasında bulunan Didim, en önemli tatil beldesidir. 90 km’lik sahip şeridine ev sahipliği yapan Didim’in eski ismi ise Yenihisar’dır. 90 km’lik sahil şeridinde de irili ufaklı pek çok koy yer almaktadır. Kum ve çakıllı plajları ile ünlü olan Didim, uğrak tatil notalarından bir tanesidir.

Ege Bölgesi'nde yer alan Aydın ilinin turistik bölgelerinden olan Didim, deniz seviyesinin yalnızca 50 metre yüksekliğinde bulunmaktadır. Ortalama olarak 60.000 nüfusa sahip olan Didim’in çevresinde pek çok tatil beldesi de bulunmaktadır.

Didim’e Nasıl Gidilir?

Didim’in çevresi fazlası ile dağlık ve engebeli bir yapıda olmadığından rahatlıkla ulaşım imkanı sağlanmaktadır. Didim’e özel vasıta, uçak, toplu taşıma ve feribot seçenekleri ile ulaşım söz konusudur. Gösterişli antik kentleri ve uzun sahil şeridi ile ünlü olan Didim’e Ülkemizin dört bir tarafından ulaşım çok kolaydır.

Plajları, denizi ve doğal güzellikleri ile gerçekten eşsiz görünüme sahip Didim’i ziyaret etmenizi kesinlikle tavsiye ediyoruz.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış