familycouple
setuprateenter

Dereağzı Şelalesi Nerede, Nasıl Gidilir?

Dereağzı Şelalesi Nerede, Nasıl Gidilir?
Dereağzı Şelalesi Nerede, Nasıl Gidilir?

Dereağzı Şelalesi nerededir? Dereağzı Şelalesi’ne nasıl gidilir? Dereağzı Şelalesi hangi ile sınırları içerisinde yer almaktadır? Dereağzı Şelalesi ülkemizde hangi bölgede yer almaktadır? Dereağzı Şelalesi’nin turistik açıdan önemi nedir? Dereağzı Şelalesi etrafında gezilecek yerler nerelerdir? Dereağzı Şelalesi’nin özellikleri nelerdir? Dereağzı Şelalesi’nin önemi nedir? Dereağzı Şelalesi’nin tarihçesi nedir? Dereağzı Şelalesi hakkında merak ettiğiniz veya öğrenmek istediğiniz bütün sorularınızı sizler için cevaplandırıyoruz.

Dereağzı Şelalesi Nerededir?

Aydın ilinin Nazilli ilçesinde yer alan Dereağzı Şelalesi, özellikle ilkbahar ve yaz aylarında Pınarbaşı Mahallesinde yaşayan insanların keyifli zaman geçirdikleri yerlerden bir tanesidir. Nazilli ilçesinin Dereağzı Mahallesi’nde yer alan ve atış poligonlarının alt kısmında bulunan şelale pek çok kişinin keşfedemediği güzelliklerden bir tanesidir.

Dereağzı Şelalesi, özellikle yaz aylarında doğal güzellikleri ve yeşilliği ile birlikte muhteşem bir görüntüye sahip olmaktadır.

Aydın ilinin Nazilli ilçesinde yapılacak aktivitelerden bir tanesi de Dereağzı Şelalesi’ni ziyaret etmektir. Bölge halkının sıkça ziyaret ettiği Dereağzı Şelalesi, kesinlikle gezilip görülmesi gereken yerler arasındadır. Dereağzı Şelalesi’nin Nazilli ilçe merkezine olan uzaklığı yaklaşık olarak 6 kilometre civarındadır.

Dereağzı Şelalesi’ne Nasıl Gidilir?

Dereağzı Şelalesi, Aydın ilinin Nazilli ilçesi sınırları içerisinde yer almaktadır. Dereağzı Şelalesi’ne gidebilmek için öncelikle Nazilli ilçe merkezine kadar gelmeniz gerekmektedir. Buradan Dereağzı Mahallesine giden toplu taşıma araçlarına binerek veya taksiye binerek kısa sürede Dereağzı Şelalesi’ne ulaşım sağlayabilirsiniz.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış