familycouple
setuprateenter

Deniz Manzaralı Korunaklı Villa

Deniz Manzaralı Korunaklı Villa
Deniz Manzaralı Korunaklı Villa

Deniz manzaralı kiralık villalarda tatil yaşamak çoğu insanın tercihleri arasında yer almaktadır. Deniz manzaralı villalarda tatil yaşayarak sizler de kendinizi ödüllendirebilirsiniz. Deniz manzaralı villalarda, sevdikleriniz ve dostlarınızla birlikte keyifli vakitler geçirip, hoş sohbetler edebilirsiniz. Ülkemizin nadide bölgesi Akdeniz’ de muhteşem deniz manzarasına sahip olan villalarda huzuru bulmanız kaçınılmazdır.

Denize sıfır villalarda tatili ekonomik, korunaklı, lüks ve balayı olarak 4 grupta ele alabiliriz. Deniz manzaralı ekonomik kiralık villalar özellikle büyük ailelere hitap etmektedir. Korunaklı ve denize sıfır olan villalar genellikle, çocuklu çekirdek aileler için ideal bir tatil alternatifidir. Deniz manzarası eşliğinde lüks villa türleri genel olarak özel günler için seçim yapılmaktadır. Deniz manzaralı balayı villaları ise çiftlerin sıklıkla tercih ettiği tatil seçeneklerinden bir tanesidir.

Deniz manzaralı kiralık villa alternatifi arasında, Ülkemiz genelinde Akdeniz bölgesi ilk sırada yer almaktadır. Akdeniz’de bulunan Antalya ve bölgelerinde eşsiz deniz manzaralı villalar bulunmaktadır. Deniz manzaralı villalar yurt dışında yaşayan tatilciler tarafından da sıklıkla tercih edilmektedir. Akdeniz’in eşsiz deniz manzarası lüksü seven yeni evli çiftlerin vazgeçilmez tatil tercihi olmaktadır.

Ekonomik Deniz Manzaralı Tatil Villaları

Deniz manzaralı villalarda tatil son dönemlerde aileler tarafından talep edilmektedir. Deniz manzaralı villalar da tatil yaşarken birtakım konularda dikkatli olmanızda yarar vardır. Denize sıfır villalarda havuz gündüzleri tercih edilmez genellikle akşam saatlerinde kullanılır. Villada yer alan havuzların temiz olmasına ve içeriğindeki klor oranına da dikkat etmeniz gerekir.

Denize sıfır konumda olan villalarda, alerjik durumu olanlar fazlası ile dikkatli olmalıdır. Bazı insanların polene ya da toza alerjisi olabilir. Bu bakımdan varsa villada bulunan objelerin tozunu sık sık almak gerekebilir. Polene karşı alerjisi bulunanlar ise doktor tavsiyesinde kremler kullanabilir.  Alerjiniz bulunmuyorsa bu problem ortadan kalkacaktır.

Deniz manzaralı villalarda kiralama fiyatları bölgesine göre farklılık göstermektedir. Deniz manzaralı kiralık villa seçeneklerinin pahalı ve uygun olanları bulunmaktadır. Bu villalarda tatil yaşamak için bölge tercihinize göre bütçe ayırmanız gerekir. Oda sayısı, havuz sayısı ve buna benzer özelliklerden ötürü denize sıfır villa fiyatları farklılaşmaktadır. Deniz manzaralı villanızı kiraladıktan sonra, unutulmaz bir tatil sizi bekliyor olacaktır.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış