familycouple
setuprateenter

Delmece Yaylası Nerede, Nasıl Gidilir?

Delmece Yaylası Nerede, Nasıl Gidilir?
Delmece Yaylası Nerede, Nasıl Gidilir?

Delmece Yaylası, Yalova’nın Çınarcık ilçesine bağlı Teşvikiye Köyü’nde bulunmaktadır. Delmece Yaylası 19,76 hektarlık bir alan üzerinde yer almaktadır. Delmece Yaylası, 2011 senesinde Tabiat Parkı olarak kabul edilmiştir. Delmece Yaylası’nda karavan kampı, doğa yürüyüşü, piknik, çadır kampı, doğa sporları ve fotoğrafçılık gibi etkinlikleri gerçekleştirmek mümkündür.

Delmece Yaylası ile Yalova şehir merkezi arasındaki mesafe yaklaşık olarak 41 kilometre kadardır. Delmece Yaylası ve Çınarcık arasındaki mesafe ise yaklaşık olarak 25 kilometredir. Bursa sınırları ile arasında kısa bir mesafe olan yaylaya ulaşım sağlayabilmek için şahsi araç gerekmektedir. Toplu taşıma araçları ile Delmece Yaylası’na ulaşım sağlanması mümkün değildir. Çınarcık'a bağlı olan Teşvikiye sınırları içinde bulunan Delmece Yaylası’na gitmek için, Yalova-Teşvikiye istikameti üzerinden kahverengi tabelaları takip ederek varabilirsiniz. Aynı zamanda ilerlediğiniz istikamet üzerinde Erikli Yaylası, Çifte Şelale ve Dipsiz Göl tabelalarını da göreceksiniz.

Delmece Yaylası’na Yalova üzerinden geldiğiniz taktirde Gemlik yolundan daha rahat bir yolculuk geçirirsiniz. Gemlik istikameti üzerinden yolculuk yapacaksanız kış mevsiminde sizin için güç bir seçenek olabilir.

Yalova'da yer alan Delmece Yaylası, İstanbul’a yakın bir konumda olduğu için yoğun bir şekilde ziyaret edilmektedir. Delmece Yaylası’nda kamp ve piknik de yapabilirsiniz. Bölgede herhangi bir tesis ya da işletme mevcut değildir. Delmece Yaylası karşısında alanda yaşayan insanlar tarafından tadabileceğiniz güzel lezzetler tezgahlarda sunulmaktadır. Ancak yerli halkın kurduğu tezgahlar her daim kurulu olmayabilir.

Bu sebepten dolayı Delmece Yaylası’na gitmeden önce ihtiyacınız olabilecek malzemeleri yanınızda bulundurmanız gerekmektedir. Son derece serin bir alan olan Delmece Yaylası’na giderken, mevsim şartları ile uyum içerisinde olacak kıyafet ve ekipmanlarınız yanınızda hazır olmalıdır.

Bölgede yabani hayvanlar da yaşamlarını devam ettirmektedir. Yaylada gezinirken hayvanlara dair izleri görmeniz mümkündür. Delmece Yaylası’nda vakit geçirmek için gelen çocuklu ailelerin son derece dikkatli olması gerekmektedir. Ayrıca bölgede telefonların çekmediğini belirtmekte de fayda var. Yaylanın bazı yerlerinde tuvalet mevcut olsa da bu yerlerin son durumları hakkında herhangi bir bilgi mevcut değildir. Doğa ile iç içe olup kafa dinlemek isteyen kişiler için Delmece Yaylası oldukça uygun bir yerdir.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış