familycouple
setuprateenter

Değirmendere Şelalesi Nerede, Nasıl Gidilir?

Değirmendere Şelalesi Nerede, Nasıl Gidilir?
Değirmendere Şelalesi Nerede, Nasıl Gidilir?

Değirmendere şelalesi turizmin gözdesi İzmir il sınırları içerisindedir. Menderes ilçesi Değirmendere köyündeki Değirmendere Şelalesi, merkeze olan yakınlığından dolayı uğrak yerlerden bir tanesidir. Çam ağaçları arasında akan muazzam görünümü ile ziyaretçilerinin Cennette hissetmesini sağlayan Değirmendere şelalesi, doğa ile iç içe bütünleşmiş haldedir. Şelalenin oluşturduğu doğal yüzme havuzunda farklı bir deneyim yaşamanız için Değirmendere şelalesine gitmenizi tavsiye ediyoruz.

Değirmendere şelalesi ismini, üzerinde eski dönemlerde yer alan su değirmenlerinden almıştır. Günümüz de yıkıntılar içerisinde, eski ve az sayıda değirmentaşı dere boyunca bulunmaktadır.

Değirmendere şelalesi, akarsu benzeri küçük bir su kütlesi oluşturur, fakat oluşturduğu manzara eşsizdir. Şelalenin aktığı alanda, doğal bitki örtüsünün ortasında çardaklar ve oturma alanları bulunması, burayı soğuk bir içecek ve canlı deniz ürünleri tüketmek için ideal bir yer haline getiriyor. Değirmendere Şelalenin oluşturduğu göletten dilediğiniz balığı yakalayabilirsiniz. Yakaladığınız balığı buradaki restoranlar sizler için pişirmektedir.

Malta şelalesi olarak da bilinen Değirmendere şelalesi Değirmendere köyüne yakın gezilecek güzel yerlerdendir. Malta Şelalesi bu bölgenin en önemli doğal güzelliğidir. Değirmendere şelalesini görmek ve gezmek için ise şehir merkezinden kolaylıkla ulaşım sağlayabilirsiniz.

Değirmendere Malta Şelalesi’ne Nasıl Gidilir?

İzmir’in Menderes ilçesi Değirmendere Köyü sınırları içerisinde Değirmendere şelalesine ulaşım için farklı yolları tercih edebilirsiniz. Değirmendere şelalesine ulaşım için Gaziemir üzerinden Menderes yol güzergahını takip edin ve Gümüldür yolundan Değirmendere köyüne dönüş yapın. Bu yoldan devam ettiğinizde bu yol sizi Tahtalı Barajı’na ulaştırıyor. Tahtalı barajına geldikten sonra toprak yoldan devam ederek ortalama 5 km sonra Değirmendere Şelalesine varabilirsiniz.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış