familycouple
setuprateenter

Dalyan'da Gezilecek En İyi Yerler

Dalyan'da Gezilecek En İyi Yerler
Dalyan'da Gezilecek En İyi Yerler

Ülkemizi sınırları içerisinde yer alan ve doğal güzelliği il sizleri büyüleyecek Dalyan, Muğla’da yer almaktadır. Kendine özgü coğrafyası ile görülmeye değer yerlerden bir tanesidir.

Dalyan, her yıl binlerce yerli ve yabancı turist tarafından ziyaret edilmektedir. Benzersiz ekosistemi ile dünya çapında üne kavuşmuş olan Dalyan, ülkemizde daha yeni popüler hale gelmektedir. Dalyan’ı ziyaret gelen tatilcilerimiz için Dalyan’da gezip görmeniz gereken yerleri bu blog konumuzda sizler için sıraladık.

Kaunos Antik Kenti

Antik çağ döneminde kalma eski bir yapı olan Kaunos Antik Kenti, harika bir manzaraya sahiptir. Kaunos Antik Kenti’nin mutlaka tiyatrosuna gidip burada eşi benzeri olmayan fotoğraflar çekinebilirsiniz.

Antik tiyatrosunun en üst basamağına kadar çıkıp muhteşem manzara fotoğrafları çekebilirsiniz. Bu sayede Dalyan ve Kaunos Antik Kenti’ne ait muhteşem bir fotoğraf çekilmiş olursunuz.

Likya Kaya Mezarları

Dalyan’da bulunan kanalın üst kısmında kalan kaya mezarları oldukça muhteşem bir görüntüye sahiptir. Buraya gelip kaya mezarlarını gördükten sonra antik çağda bile nelerin yapılabildiğini gözleriniz ile şahit olacaksınız.

Likya Kaya Mezarları mutlaka görmeniz gereken yerlerden bir tanesidir. Ayrıca burası gün ışığında ve gece ayrı bir görüntüye sahiptir.

Burayı ziyarete gelen tatilciler yorgunluklarını burada bulunan çay bahçesinde oturarak atabilir. Kaya mezarları ile daha iyi fotoğraf çektirmek istiyorsanız eğer tekne gezintilerine katılıp muhteşem görüntüler yakalayabilirsiniz.

Sultaniye Kaplıcaları ve Çamur Banyosu

Sultaniye Kaplıcalarının tarihi odlukça eskiye dayanmaktadır. Milattan önce 100. yıla kadar uzanan tarihi ile oldukça meşhur bir yer olan Sultaniye Kaplıcaları, her yıl ziyaretçi akınına uğramaktadır.

Sultaniye’ye ulaşım sağlayabilmek için Dalyan’dan kalkan tekne turlarına katılarak kısa sürede gidebilirsiniz.

Burada ayrıca yemyeşil ormanları ile huzur bulabileceğiniz Köyceğiz Gölü de bulunmaktadır. Ayrıca caretta carettaların yaşam alanlarından bir tanesi olan Dalyan Kanalı’nda çamur banyosu deneyimini yaşayabilirsiniz.

Ekincik Koyu

Ekincik Koyu, zeytin ve çam ağaçları ile çevrili huzurlu bir yerdir. Oldukça büyülü bir atmosfere sahip olan bu yerde huzurlu bir tatil keyfi yaşayabilirsiniz. Ülkemizin gizli cennetleri arasında bulunan Ekincik Koyu, masmavi denizi ve yemyeşil ormanı ile oldukça eşsiz bir güzelliğe sahiptir.

Ekincik Koyu ayrıca at çeşitleri ve taptaze mezeleri ile meşhur restoranlarıyla anılmaktadır.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış