familycouple
setuprateenter
Çukurbağ Nerede?
Çukurbağ Nerede?

Tertemiz denizi ve eşsiz dağ manzaraları ile gözlerinizi kamaştıracak Çukurbağ, Antalya’nın Kaş ilçesine bağlıdır. Yemyeşil doğası ve tarihi kokusu ile sizleri kendisine hayran bırakacak olan Çukurbağ, içerisinde yer alan tatil villaları ile meşhur bir yerdir.

Antalya’nın Kaş ilçesine bağlı olan Çukurbağ adeta saklı bir cennettir. Sakin bir tatil geçirmek isteyenlerin mutlaka gitmesi ve görmesi gereken bir yerdir. Çukurbağ’a gidebilmeniz için öncelikle Kaş’a gitmeniz gerekmektedir. Buraya gitmeniz için dilerseniz hava veya karayolunu kullanabilirsiniz. Özellikle yaz mevsiminde sıkça tercih edilen tatil yerlerinden biri Kaş’a düzenli olarak otobüs seferleri yapılmaktadır.

Kaş’a vardıktan sonra buradan Çukurbağ Yarımadasına gidebilmeniz için özel halk otobüslerini tercih edebilirsiniz. Gece saat 00:00’a kadar özel halk otobüsleri hizmet vermektedir. Özel halk otobüslerini kullanmak istemeyenler taksileri de tercih edebilirler.

Çukurbağ Yarımadası meşhur bir plaja sahiptir. Sevdikleriniz ile birlikte sessiz, sakin ve gözlerden uzak bir tatil yapmak istiyorsanız eğer burada yer alan kiralık tatil villalarını tercih edebilirsiniz. Çukurbağ’da yer alan Villa Bozdağ, Villa Sena ve Villa Yiğit kiralık tatil villalarını tercih edebilirsiniz. Son zamanların sıkça tercih edilen tatilleri arasında yer alan tatil villalarında sevdikleriniz ile birlikte tatilin keyfini doyasıya çıkarabilirsiniz.

Çukurbağ Yarımadası yol üzerinde bulunan İnceboğaz Plajı en meşhur plajlar arasında bulunmaktadır. Burada gezip görebileceğiniz eşsiz güzellikte yerler vardır. Sevdikleriniz ile birlikte gözlerden uzak sakin bir tatil yapmak istiyorsanız eğer burayı tercih edebilirsiniz.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış