familycouple
setuprateenter

Çınarcık Sahili Nerede, Nasıl Gidilir?

Çınarcık Sahili Nerede, Nasıl Gidilir?
Çınarcık Sahili Nerede, Nasıl Gidilir?

Yalova şehri, Çınarcık ilçesi sınırları içerisinde yer alan Çınarcık Sahili, yerli ve yabancı turistler tarafından sıklıkla ziyaret edilen bir yerdir. Çınarcık ilçesi denildiği zaman akla öncelikle yaz turizmi gelmektedir. Çınarcık Sahili’ni ziyaret eden yerli ve yabancı turistler buradan mutlu bir şekilde ayrılmaktadırlar. Yalova Çınarcık ilçesine gelen kişilerin denize girmeden gitmemeleri tavsiye edilmektedir. İstanbul’a 2 saatlik bir mesafede yer alan Çınarcık ilçesi kafa dinlemek için ideal bir yerdir. Burada gerçekleştireceğiniz tatilin maliyeti de düşük olacaktır.

Çınarcık Sahili’ne ulaşım sağlayabilmek için Yalova otogarından kalkan servisleri kullanmanız mümkündür. Çınarcık ilçesine gelen turistlerin konaklayabilmesi için pek çok otel ve pansiyon bulunmaktadır. Şehir hayatından kaçıp biraz kafa dinlemek isteyen kişiler için oldukça uygun bir konumdur.

Çınarcık Sahili’nin bulunduğu Çınarcık ilçesinde toplam 16 adet mahalle bulunmaktadır. Çınarcık yaklaşık olarak 38 binlik nüfusa sahip bir ilçedir. Çınarcık ilçesine toplu taşıma araçları ile ulaşım sağlanabildiği gibi şahsi araçlar ile de ulaşım sağlanabilir. Yalova şehir merkezinden Armutlu güzergahı üzerinden yaklaşık olarak 28 dakika içerisinde Çınarcık ilçesine ulaşılabilmektedir. Çiftlikköy ilçesinden yola çıkıldığında Armutlu istikametinden gidildiğinde ise yaklaşık olarak 30 dakika içerisinde Çınarcık ilçesine ulaşılabilmektedir. Termal ilçesinde Termal caddesi üzerinden gidildiğinde Çınarcık ilçesinde 15 dakika içerisinde ulaşım sağlanabilmektedir. Çınarcık ilçesine toplu taşıma araçları ile ulaşım sağlamak mümkündür. Günün her saatinde belirli aralıklar ile kalkan halk otobüsleri kullanılarak ulaşım sağlanabilir.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış