familycouple
setuprateenter

Çiftlikköy Nerede, Nasıl Gidilir?

Çiftlikköy Nerede, Nasıl Gidilir?
Çiftlikköy Nerede, Nasıl Gidilir?

Çiftlikköy ilçesi nerededir? Yalova Çiftlikköy ilçesi ülkemizin kuzeybatı tarafında yer alan Marmara Bölgesi sınırı içinde bulunmaktadır. Çiftlikköy ilçesinin nüfus sayısı tahmini olarak 48 bindir. Çiftlikköy ilçesine yakın olan ilçeler, Yalova’nın ilçelerinden batı tarafında Merkez ve doğu tarafında Altınova ilçeleri ile beraber güney tarafında da Bursa’nın Orhangazi ilçeleridir. Kuzey tarafında da Marmara denizine doğru kıyısı vardır. İlçenin yüzölçümü tahmini olarak 136 kilometrekaredir. Yalova'nın merkez ilçesine olan mesafesi 4 kilometredir. Çiftlikköy'ün ortalama deniz seviyesine bakıldığında yükseltisi 8 metre olmaktadır. Çiftlikköy'ün mahalle sayısı toplam 8’dir.

Çiftlikköy'e Nasıl Gidilir?

Çiftlikköy ilçesine erişim en rahat ve kullanışlı olarak kullanılan toplu taşıma araçları içerisinde otobüs bulunmaktadır. Çiftlikköy merkeze şehrin birçok başka bölgesinden başka ulaşım alternatifiyle ulaşım sağlanmaktadır. Çiftlikköy merkeze ayriyeten, şahsi aracınızı tercih ederek de erişim sağlanmaktadır. Birçok başka noktada minibüs hatları ve halk otobüsleri de tercih edilebilmektedir.

Karayolu ile Çiftlikköy’e Ulaşım Nasıl Sağlanır?

Yalova merkez ilçesinden D575/E881 yolu güzergahından tahmini olarak 6 dakika içerisinde Çiftlikköy ilçesine erişim sağlanabilmektedir. Aynı şekilde Termal ilçesinden D575/E881 yolu güzergahından tahmini olarak 28 dakika içerisinde erişim sağlanmaktadır. Çınarcık ilçesinden D575/E881 yolunu tercih ederek tahmini olarak 35 dakika içerisinde Çiftlikköy ilçesine ulaşım sağlanmaktadır. Armutlu ilçesinden Yalova Armutlu yolu güzergahından tahmini olarak 1 saat 13 dakika içerisinde Çiftlikköy’e erişim sağlanmaktadır.

Toplu Taşıma Araçları ile Çiftlikköy’e Ulaşım Nasıl Sağlanır?

Çiftlikköy ilçesine kent içi erişimlerde genel olarak minibüsler ve halk otobüsleri tercih edilmektedir. Çiftlikköy’de yaşamını sürdürenler genel olarak otobüs hatlarını daha çok tercih etmektedirler. Şehirde yer alan taksilerde kent içi erişimde bir başka seçenek olarak kullanılabilir.

Gün boyunca halk otobüsleri Çiftlikköy ilçesine hizmet sunmaktadır. Gün içerisinde her saat belli aralıklar ile halk otobüsleri kullanıma açıktır. Çiftlikköy Merkez’den otobüs hatları gün boyunca başka mahalle ve ilçelere doğru hareket etmektedir. Çiftlikköy Merkez’den komşu ilçelerine minibüsler ve halk otobüsleri tercih edilerek başka aktarma araçlarıyla kolaylıkla erişim sağlanabilir. Şehrin başka kesimlerinden Çiftlikköy’e rahatlıkla erişim sağlanabilmektedir. Çiftlikköy ilçe merkezinden Yalova merkez ilçesine de gerek şahsi aracınız ile gerek de halk otobüsleriyle kolayca erişim sağlayabilirsiniz.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış