familycouple
setuprateenter

Cennet Kanyonu Nerede, Nasıl Gidilir?

Cennet Kanyonu Nerede, Nasıl Gidilir?
Cennet Kanyonu Nerede, Nasıl Gidilir?

Cennet Kanyonu Nerededir? Cennet Kanyonuna Nasıl Gidilir? Cennet Kanyonu hangi il sınırları içerisinde yer almaktadır? Cennet Kanyonunun özellikleri nelerdir? Cennet Kanyonunda gezilecek yerler nerelerdir? Cennet Kanyonu hakkında merak etiğiniz ve aklınıza gelen bütün sorularınızı sizler için cevaplandırıyoruz.

Antalya ‘nın gizemli noktasında bulunan ve ziyaretçilerini kendine hayran bırakan Cennet Kanyonu, büyüleyici atmosfere ve manzaraya sahiptir. Farklı, gizemli, az da olsa tehlikeli ve nefes kesen güzellikteki Cennet Kanyonu ziyaret edilmesi gereken yerlerden bir tanesidir. Kendinizi bir film sahnesinde gibi hissetmek istiyorsanız Antalya’nın Manavgat ilçesindeki doğa harikası olan Cennet Kanyonu’nu ziyaret edebilirsiniz.

Birbirinden büyüleyici doğal güzellikleri deneyimleyeceğiniz bir Akdeniz tatili için kategorimizde yer alan kiralık villaları arasından dilediğinizi kiralayarak Cennet Kanyonu’nu keşfedebilirsiniz.  

Cennet Kanyonu Nerededir?

Cennet Kanyonu filmlerde görebileceğiniz eşsiz bir manzaraya sahiptir. Gelen ziyaretçilerini kendisine hayran bırakan bu kanyon, Antalya’da yer almaktadır.

Antalya bilindiği üzere kanyonlar şehri diye anılmaktadır. Yine Antalya’nın efsane bir güzelliğe sahip olan Cennet Kanyon’undan sizlere biraz bahsedelim.

Cennet Kanyonu, Antalya’nın Manavgat ilçesinde yer almaktadır. Manavgat’ın ise Kalemler Mahallesi içerisinde bulunmaktadır. İki kaya arasına sıkıştırılmış şahane bir güzelliğe sahip olan Cennet Kanyonundaki şelaleler tıpkı bir kaydırak gibi görünmektedir.

Cennet Kanyonuna Nasıl Gidilir?

Antalya’nın Manavgat ilçesi içerisinde yer alan Cennet Kanyonu adeta bir doğa harikasıdır. Buraya gidebilmek için Antalya merkezden özel araçları ile gitmek isteyenler öncelikle Manavgat yolundan ilerlemeleri gerekmektedir.

Daha sonra Manavgat’ın Ilıca Mahallesinden Hatipler’e varmadan Kalemler Mahallesine doğru gitmelisiniz. 8 kilometre kadar gittikten sonra önünüze bir toprak yol çıkacak bu toprak yoldan da yaklaşık 1 veya 2 kilometre kadar ilerledikten sonra orman yoluna gireceksiniz. Yalnız orman yolunu yürümeniz gerekmektedir. Buradan yaklaşık olarak 15 dakika boyunca yürüyünce karşınıza Cennet Kanyonu çıkacaktır.

Cennet Kanyonunun içerisi hiç güneş almamaktadır. Kanyonun sonu veya uzunluğu görünmemektedir.

Cennet Kanyonuna geldiğiniz zaman kendinize adeta yer altında saklı ve gizli bir mağarada gibi hissedeceksiniz. Ayrıca Cennet Kanyonu çadır kurmak için uygun bir yer değildir.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış