familycouple
setuprateenter
Çayköy Nerede?
Çayköy Nerede?

Antalya ilinin Kalkan semtinde bulunan Çayköy, Antalya’nın Kaş ilçesine bağlıdır. Çayköy’ün Kaş ilçe merkeze uzaklığı yaklaşık olarak 28 kilometredir. Antalya şehir merkezine olan uzaklığı ise 134 kilometre uzaklıktadır.

Doğa ile iç içe kalabalıktan uzak tatil geçirmek isteyenlerin sıklıkla tercih ettiği Çayköy, Kaş ilçesine bağlı şirin ve güzel bir mahalledir. Antalya Çayköy villa seçenekleri ile de tatilcilerin gözde yerleri arasındadır. Antalya Çayköy villa ve Kalkan çayköy yol tarifi için bizlere ulaşabilirsiniz

Çayköy’de Nerelerde Tatil Yapabilirim?

Çayköy, Antalya’nın son zamanlarda sıkça ziyaret edilen tatil beldelerinden biridir. Ayrıca sessiz sakin bir yerde ve doğa içerisinde tatil yapmak isteyenlerde için en uygun tatil yerlerinden biridir.

Çayköy’de kiralık tatil villalarında tatilinizi değerlendirebilirsiniz. Kiralık tatil villalarında tatil yapmanın pek çok avantajı bulunmaktadır. Antalya’nın Kaş ilçesinde bulunan Kalkan, İslamlar, Üzümlü, Sarıbelen, Patara, Kaş Merkez, Yeşilköy, Bezirgan, Çavdır, Gökseki, Çukurbağ, Çayköy ve Bayındır’da yer alan kiralık tatil villalarından birini tercih edebilirsiniz.

Kiralık tatil villaları son zamanlarda pek çok tatilcilerin tercih ettiği konaklama yerlerinden biridir. Muhafazakar kişilere uygun olarak da tasarlanan kiralık tatil villalarında yer alan yükseltilmiş bahçe duvarları sayesinde gözlerden uzak rahat bir şekilde tatilinizin keyfini çıkarabilirsiniz.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış