familycouple
setuprateenter
Çavdır Nerede?
Çavdır Nerede?

Antalya’nın Kaş ilçesine bağlı bir mahallesi olan Çavdır, her yıl turistlerin sıkça ziyaret ettiği tatil yerlerinden biridir. Çavdır özellikle son zamanlarda içerisinde barındırdığı tatil villaları ile anılmaktadır. Çavdır’ın Antalya merkeze olan uzaklığı 127 kilometredir. Çavdır’a özel aracınız ile yapacağınız yolculuğunuz yaklaşık olarak 1 saat 41 dakika sürmektedir.

Antalya’nın eşsiz güzelliklere sahip olan Çavdır’da yapacağınız tatilinizde eşiniz veya arkadaşlarınızla mükemmel bir tatil keyfi geçirebilirsiniz. Burada bulunan tatil villaları sizlerin tercihinize göre dizayn edilmektedir. İçerisinde bulunan bahçe ve havuzu sayesinde sevdiklerinizle birlikte kusursuz bir tatil keyfi yaşayabilirsiniz. Ayrıca dilerseniz deniz manzaralı tatil villalarını tercih ederek manzaranın tadını çıkarabilirsiniz.

Gözlerden uzak olacağınız bu tatil villalarında yapacağınız tatilinizde eşiniz ile birlikte dilediğiniz gibi hareket edip dilediğiniz gibi eğlenebilirsiniz. Yükseltilmiş bahçe duvarları sayesinde havuzun keyfini dilediğiniz gibi çıkarabilirsiniz. Dilerseniz doğa içerisinde tercih edeceğiniz tatil villa seçenekleri de mevcuttur. Tek yapmanız gereken sitede yer alan kategorileri incelemek olacaktır.

Çavdır’da yer alan Villa Güvenç Duo, Villa Güvenç Uno, Villa Neco, Villa Aklar, Villa Fidan Duo ve Villa Fidan Uno isimli tatil villalarına sitemizde göz atabilirsiniz. Göz kamaştırıcı manzaraya sahip olan tatil villalarımızda sevdikleriniz ile birlikte tatil yapmak istiyorsanız bizlerle iletişime geçmeniz yeterli olacaktır.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış