familycouple
setuprateenter

Çalış Nerede? Çalış Gezilecek Yerler Listesi

Çalış Nerede? Çalış Gezilecek Yerler Listesi
Çalış Nerede? Çalış Gezilecek Yerler Listesi

Fethiye’nin meşhur bir tatil bölgesi olan Çalış, plajı ile ünlü olan bir yerdir. Çalış Plajı, çok farklı ve renkli konsepti ile tatilcilerin her yıl sıkça ziyaret ettiği ve tatil yaptığı bir yerdir.

Fethiye’nin ilçe merkezine oldukça yakın bir yerde olan Çalış Plajı’nda ayrıca gün batımını izleyebileceğiniz efsane güzellikte yerler vardır.

Çalış Plajı’nda yer alan ve son dönemlerde soyu tükenmekte olan Caretta Caretta cinsi deniz kaplumbağaları vardır. Çalış Plajı’ndan Şat Burnu’na giderek buradaki doğa parkında 214 çeşit kuş türünü görebilirsiniz.

Çalış Plajı boyunca alışılagelmiş otellerin yanı sıra bungalov evleri de görebilirsiniz.

Sörf seven tatilcilerin uğrak bir yeri olan Çalış Plajı’nda dünyaca ünlü bar ve gece kulüpleri bulunmaktadır. Burada tatil yapmayı düşünenler kesinlikle Temmuz ve Ağustos ayında gelmelidirler.

Çalış’ta Nerede Kalınır?

Çalış’a tatil amaçlı gelen kişiler son zamanlarda kiralık villaları tercih etmektedirler. Lüks otel veya tatil köyleri yerine kiralık tatil villalar sizlere pek çok avantaj sağlamaktadır.

Çalış’ta yer alan kiralık tatil villalarında eşiniz, çocuklarınız veya sevdikleriniz ile birlikte tatilin tadını doyasıya çıkarabilirsiniz.

Kiralık tatil villalarında evinizdeki konforu bulabilirsiniz. Kiralık tatil villalarında yer alan yükseltilmiş bahçe duvarları sayesinde sevdikleriniz ile birlikte doyasıya havuzun ve güneşin keyfini çıkarabilirsiniz.

Çalış Plajı

Çalış Plajı, Türkiye’nin en gözde ve en meşhur plajlarından biridir. Kilometrelerce uzunlukta bir plaja sahip olan Çalış Plajı, pek çok hediyelik eşya dükkanı, restoran ve eğlence merkezine ev sahipliği yapmaktadır.

Çalış Plajı’nda dilerseniz kalabalık ve eğlence merkezinde dilerseniz sessiz sakin bir yerde aileniz ile tatilin keyfini çıkarabilirsiniz.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış