familycouple
setuprateenter
Bezirgan Nerede?
Bezirgan Nerede?

Tarihi çok eskilere dayanan Bezirgan’ın 250 yıllık bir geçmişi vardır. Bir Türkmen mahallesi olarak bilinen Bezirgan, turistler tarafından sıkça ziyaret edilen tatil yerlerinden bir tanesidir. Bezirgan’ın eski adı Pirha olarak bilinmektedir.

Antalya’nın Kaş ilçesine bağlı olan Bezirgan’ın Antalya merkeze olan uzaklığı 193 kilometredir. Bezirgan’ın Antalya ilçesi olan Kaş’a uzaklığı ise 42 kilometredir. Akdeniz bölgesinde yer alan Bezirgan özellikle tatil villaları ile anılmaktadır. Son zamanların sıkça tercih edilen tatil şekli olan tatil villalarında yapılan tatillerde insanlar tatilden daha çok keyif almaktadır.

Tatilcilerin istek ve arzularına göre tercih edecekleri tatil villalarında yapacakları tatillerinde diledikleri gibi özgür bir şekilde hareket edebilirler. Bezirgan’da yer alan tatil villalarında bulunan havuz ve barbekü sayesinde arkadaşlarınız ile birlikte havuz başı partileri ya da barbekü partileri yapabilirsiniz. Ayrıca istediğiniz özelliklere göre tercih edeceğiniz tatil villalarında dilerseniz çocuklarınız spor yapacağı alanlarda mevcuttur. Bu villaları tercih ederek çocuklarınız oyun oynarken eşiniz ile birlikte tatilin keyfini rahatlıkla sürebilirsiniz.

Bezirgan’da yer alan tatil villaları; Villa Efda, Villa Afilli, Villa Gamze, Villa Cevizdibi, Villa Nirvana, Villa Mavi Boncuk ve Villa Baba isimli tatil villalarına kategorimizi göz gezdirerek bakabilirsiniz. Sitemizde yer alan bu tatil villaları resimleri ve açıklamaları ile kategorimizde mevcuttur.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış