familycouple
setuprateenter

Bergama Nerede, Nasıl Gidilir?

Bergama Nerede, Nasıl Gidilir?
Bergama Nerede, Nasıl Gidilir?

Bergama nerededir? Bergama’ya nasıl gidilir? Bergama hangi ile sınırları içerisinde yer almaktadır? Bergama ülkemizde hangi bölgede yer almaktadır? Bergama’nın turistik açıdan önemi nedir? Bergama etrafında gezilecek yerler nerelerdir? Bergama hakkında merak ettiğiniz veya öğrenmek istediğiniz bütün sorularınızı sizler için cevaplandırıyoruz.

Bergama Nerededir?

Bergama, İzmir’in son zamanlarda popüler hale gelen turizm bölgelerinden bir tanesidir. Bergama konum olarak Ege Bölgesi’nde yer almaktadır. Bergama, 19. yüzyılda öncelikle Balıkesir’e ve Manisa’ya daha sonra ise İzmir’e bağlanmıştır. Bergama’nın Balıkesir’e sınırı vardır. İzmir’in ise Dikili ilçesine komşudur. Karayolu ile kısa sürede buraya ulaşım sağlayabilirsiniz.

İzmir’in Gaziemir ilçesi içerisinde yer alan Adnan Menderes Havaalanı ile Bergama arasındaki mesafe yaklaşık olarak 145 kilometredir.

Buraya ulaşımı havaalanı içerisinde yer alan toplu taşıma araçları ile yapabilirsiniz. Bergama’ya otobüs ile ulaşım sağlamak isteyenler İstanbul ve Ankara’dan düzenlenen Bergama otobüs seferlerine binerek ulaşım sağlayabilirler.

Bergama’ya Nasıl Gidilir?

İzmir, ülkemizin büyük şehirlerinden bir tanesidir. İzmir sınırları içerisinde gezip görmeniz gereken pek çok tarihi güzellik ve plajlar vardır. İzmir sınırları içerisinde yer alan Bergama’ya ulaşım sağlamak isteyenler demiryolu, karayolu, havayolu veya denizyolu ile kısa sürede ulaşım sağlayabilirler.

Bergama içerisinde yer alan Akropol, Asklepion, Allianoi, Bazilika ve Ulucami gibi tarihi yerleri gezebilirsiniz. Aynı zamanda Çukurhan, Taşhan, Küplühamam, Tabaklar Hamamı ve Bedesten gibi yerleri de görmenizi tavsiye ediyoruz.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış