familycouple
setuprateenter

Balayında Yanıma Ne Almalıyım?

Balayında Yanıma Ne Almalıyım?
Balayında Yanıma Ne Almalıyım?

Balayı tatili çiftlerin düğün sonrası yaptığı en özel tatildir. Balayı tatili için planlamanızı çok önceden yapmış olmanız gerekmektedir. Balayı tatilinde yanınıza alacağınız her eşyanızın da tatiliniz kadar özel olması gerekmektedir. Balayına çıkarken hazırlayacağınız valinizde kıyafetlerinizden tutun da günlük cildinize uygulayacağınız parfüm kokularının bile özel olması gerekmektedir. Unutmayın ki balayı tatiline hayatınız boyunca yalnızca bir defa çıkacaksınız.

Balayı planlaması yaparken bütçenizi ayrı bir şekilde ayarlamanız gerekmektedir. Ayrıca eşlerin bir araya gelerek balayı tatili için bütçelerine uygun bir şekilde liste yapmaları oldukça önemlidir. Yapılan planlama ve liste sayesinde balayı tatilinizde herhangi bir aksilik veya problem yaşamazsınız.

Balayına tatiline giderken bir gelinin valizinde bulundurması gerekenler; günlük giyeceği kıyafetlerin gündelik giyime uygun olması gerekmektedir. Ayrıca bunun yanı sıra rahat edebileceği ve aynı zamanda kendilerini şık gösterebilecekleri ayakkabı almaları gerekir. Günlük ve balayı tatili için özel olarak tercih edilen iç çamaşırlarını mutlaka bulundurmaları gerekmektedir. Eşleri ile akşam yemeklerine giderken daha şık ve güzel görünmeleri için kombinlerinin tamamlayıcı parçası olan takıların unutulmaması gerekmektedir. Ayrıca gece yatarken daha özenli ve güzel görünmek için yanınızda mutlaka gecelik takımlarını almanız gerekmektedir.

Balayı tatiline giderken gelin adayları mutlaka kişisel bakım ürünlerini de yanlarında bulundurmaları gerekmektedir. Saç şekillendiriciler, kokular, diş ve ağız bakımına dair ürünler, şampuan, makyaj temizleyiciler ve makyaj malzemeleri gibi eşyaları mutlaka bulundurmanız gerekir.

Balayı tatilinde damatların yanlarına alacağı eşyalar gelinlerin yanlarına alacağı eşyadan daha azdır. Lakin eşlerinizin yanınızda sönük kalmak istemiyorsanız eğer siz damat adaylarının da yanınıza almanız gereken önemli eşyalar vardır. Eşiniz ile birlikte yiyeceğiniz akşam yemeğiniz için yanınıza pantolon, gömlek, şık bir ayakkabı ve bu kombini tamamlayan bir kemer mutlaka almalısınız. Bunun yanı sıra günlük giyeceğiniz iç çamaşırlarınız, çoraplarınız ve pijama takımlarınızı unutmamalısınız.

Kombinlerinizin bir diğer tamamlayıcı parçası olan parfüm, el ve yüz bakım kremlerinizi mutlaka yanınızda bulundurmalısınız. Tıraş takımı, ağız ve diş bakımı için gerekli olan malzemeler ve saç bakım ürünlerini de valizinizde bulundurmanız gerekmektedir.

Ortak olarak valizinizde bulundurmanız gereken eşyalar listesi; fotoğraf makinesi, çeşitli eğlencelikler ve değerli eşyalarınızı küçük bir çanta yaparak bu çantanın içerisine yerleştirebilirsiniz.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış