familycouple
setuprateenter

Balayında Gidilecek Yerler

Balayında Gidilecek Yerler
Balayında Gidilecek Yerler

Balayı tatili çiftlerin düğün sonrası yapacakları en önemli ve en özel tatildir. Bu nedenle balayı tatiline çıkmadan önce balayı tatil planlamasının en iyi şekilde yapılması gerekmektedir. Balayı tatiline giderken yanınıza alacağınız eşyalarınız bile özel kıyafetler ve eşyalar olması gerekmektedir. Balayı bavullarını liste halinde hazırlarsanız eğer tatil sırasında herhangi bir aksilik ya da problem yaşamazsınız.

Balayına tatiline çıkacak olan çiftler yanlarına mutlaka fotoğraf ve video makineleri alması gerekmektedir. Gidecekleri yerde her anları ölümsüzleştirmek ve bu anıları daha sonra izleyip görmeleri için oldukça önemlidir. Şunu unutmayın ki balayı tatiline hayatınız boyunca sadece bir defa çıkarsınız. Bu nedenle balayı tatilinizi en iyi şekilde planlamanız gerekmektedir.

Ülkemizde balayına gidecek olan çiftler genellikle Antalya veya Fethiye’yi tercih etmektedirler. Bunun yanı sıra artık yeni evlenen çiftler otel tatilleri yerine kiralık balayı villalarını tercih etmektedirler. Kiralık balayı villaları çiftlerin gözlerden uzak bir şekilde tatilleriniz rahatlıkla yapması için tasarlanmıştır. Muhafazakar kişilere uygun olarak da tasarlanan kiralık balayı villalarında yükseltilmiş bahçe duvarları sayesinde havuz keyfinin tadını çıkarabilirsiniz.

Kiralık balayı villalarında arkadaşlarınız ile birlikte düğün sonrası after parti düzenleyebilirsiniz. Balayı villalarında bulunan bahçe ve havuz sayesinde partilerinizi daha eğlenceli bir hale getirebilirsiniz. Balayı villaları sadece balayı çiftlerine özel olarak tasarlanmıştır. Dilerseniz istekleriniz doğrultusunda bazı değişiklikler yapmak mevcuttur.

Antalya’nın, Kalkan, İslamlar, Üzümlü, Sarıbelen, Patara, Kaş, Yeşilköy, bezirgan, Bayındır, Çayköy, Çukurbağ, Gökseki ve Çavdır’da bulunan villaları tercih edebilirsiniz. Ayrıca dilerseniz sitemizde yer alan muhafazakar villalara göz atarak kendinize en uygun villa tercihinde bulunabilirsiniz.

Antalya’nın yanı sıra Fethiye’de bulunan Çalış, Ölüdeniz ve Kayaköy villalarını da tercih edebilirsiniz. Fethiye’de bulunan Çalış Plajı Türkiye’nin en temiz ve en popüler plajları arasında yer almaktadır. Ayrıca Fethiye’de yer alan Kelebekler Vadisi’nde eşiniz ile gezebilir ve buranın muhteşem doğa manzarası karşısında mükemmel fotoğraflar çekinebilirsiniz.

Fethiye’de yer alan Çalış Plajı, pek çok restoren ve hediyelik eşya dükkanları ile göz kamaştırmaktadır. Ayrıca eski dönemde Likyalılar tarafından uzak diyar olarak bilinen Ölüdeniz, her yıl düzenli olarak turistlerin akınına uğramaktadır. Doğa harikası olan Ölüdeniz’de su kayağı  ya da wakeboard gibi çeşitli aktivitelerde bulunabilirsiniz.

Fethiye’de bahsettiğimiz Kelebekler Vadisi’nde 80’den fazla kelebek çeşidi bulunmaktadır. Burada kendisi adeta başka bir dünya içerisinde bulabilirsiniz. Muhteşem doğası ve havası ile size egzotik bir hava katacaktır. Fethiye’ye balayı tatiline geldiğiniz zaman mutlaka Saklıkent Kanyonunu ziyaret etmeniz gerekmektedir. Burası Fethiye’nin en önemli yerlerinden bir tanesidir. Saklıkent Kanyonu Fethiye’de yaklaşık olarak 1 saat uzaklıkta yer almaktadır.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış