familycouple
setuprateenter
Balayına Niye Gidilir?
Balayına Niye Gidilir?

Balayı terimi 16. yüzyıllara dayanmaktadır. Tarihi eski zamanlara dayanan balayı çiftler için önemli bir tatildir. Baş başa geçirecekleri balayı tatilinde çiftler en özel anlarını en özel şekilde yapmak isterler. Evliliğin ertesi günü gidilen balayı tatilinde yapılacak olan aktiviteler çiftler tarafında önceden planlanmıştır.

Balayı geleneği yıllardır süren ve artık çiftlerin vazgeçilmez en özel tatili haline gelmiştir. Çiftler düğün planlarını yaparken aynı zamanda balayı planlamasını da bu süre içerisinde yapmaktadır. Düğüne ayrılan masraflara aynı zamanda balayı tatili de eklenmektedir. Hatta balayı tatili için ayrılan bütçe düğünden ayrı tutularak yapılmaktadır.

Balayı tatili özellikle görücü usulü evlenen çiftlerin birbirlerini daha yakından ve daha iyi tanımaları için meydana gelmiştir. Başka kültürlere bakacak olursak balayı dönemi çiftin birbirini ilk defa cinsel anlamda yakınlaştığı olay olarak görmektedir. Diğer taraftan bakacak olursa çiftlerin balayı sürecinde birbirlerine karşı olan sorumluluklarını evlilik statüsüne uygun bir şekilde uyum sağladığı bir tatil olarak görülmektedir.

Son zamanlara bakacak olursak balayı tatili bu amaçların dışına çıkarak bambaşka bir hale gelmiştir. Balayı tatilinde çiftler para harcamak yerine tercih edecekleri balayı villalarında birbirlerine ayıracakları vakitten keyif almaları daha önemli bir konudur. Bu süre içerisinde birbirlerini daha iyi tanır ve birbirleri ile daha fazla vakit geçirebilme zamanı olur. Balayı tatilinde çiftler tercih edecekleri balayı villalarında gözlerden ve etraftaki insanlardan uzak daha rahat bir şekilde vakit geçirebilirler. Bu sayede balayı tatillerinde evlilik sürecine daha kolay adapte olurlar ve birbirlerini daha iyi tanırlar.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış