familycouple
setuprateenter

Balayına Nereye Gidilir?

Balayına Nereye Gidilir?
Balayına Nereye Gidilir?

Balayı çiftleri balayına çıkmadan önce balayı tatili planlamasını en iyi şekilde yapması gerekmektedir. Balayı planlaması balayı tatili için oldukça önemli bir konudur. Balayı tatilinde herhangi bir aksilik veya problem yaşamamak için planlamanızı yapmış olmanız gerekmektedir.

Ayrıca balayı tatiliniz hayatınızın en unutulmaz tatili arasında yer almaktadır. Düğün sonrası çiftlerin kafalarını dağıttıkları balayı tatilini balayı villalarında yapmanız en doğru tercih olacaktır. Son zamanlarda popüler hale gelen balayı villaları çiftlerin en çok tercih ettikleri balayı tatili olarak bilinmektedir.

Ayrıca balayı villaları çiftlere muhteşem fırsatlar sunmaktadır. Balayı villalarında yer alan deniz manzaralı havuzda eşiniz ile birlikte balayı tatilinin keyfini çıkarabilirsiniz. Ayrıca balayı villasına davet edeceğiniz arkadaşlarınız ile birlikte barbekü partileri yapabilirsiniz.

Türkiye’nin tatil başkenti olan Antalya’da yer alan Kalkan, İslamlar, Üzümlü, Sarıbelen, Patara, Çukurbağ, Gökseki, Çavdır, Bezirgan, Yeşilköy ve Kaş Merkez’deki balayı villalarında balayı tatilinizi gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca muhafazakar kişilere uygun olarak da tasarlanan balayı villalarında eşiniz ile birlikte dilediğiniz gibi tatilin keyfini çıkarabilirsiniz. Yükseltilmiş bahçe duvarları sayesinde eşiniz ile birlikte havuz keyfini doyasıya yaşayabilirsiniz.

Ayrıca balayı villaları Türkiye’nin bir başka tatil cenneti olan Fethiye’de de mevcuttur. Fethiye’de yer alan Çalış, Ölüdeniz ve Kayaköy villalarında balayı tatilinizi dilediğiniz gibi yapabilirsiniz. Balayı tatilinizi dilediğiniz balayı villasında yapabilirsiniz. Dilerseniz doğa içerisinde yer balayı villalarında balayı tatiliniz keyfini çıkarabilirsiniz. Ya da denize yakın olan balayı villalarında hem balayı villasının havuzunun keyfini hem de denizin keyfini çıkarabilirsiniz.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış