familycouple
setuprateenter

Balayına Hangi Şehre Gidilir?

Balayına Hangi Şehre Gidilir?
Balayına Hangi Şehre Gidilir?

Kusursuz bir balayı tatili planlayan çiftlerin dikkat etmeleri gereken kurallar vardır. İyi bir balayı tatili için planlamanızı önceden yapmanız gerekmektedir. Yorgun ve telaşlı bir düğünün ardından çiftlerin dinlenmeye ve rahatlamaya ihtiyacı vardır. İyi planlanmış bir balayı sayesinde çiftler istedikleri huzura kavuşabilirler. Balayı tatiline hayatınız boyunca bir kez gideceğiniz için, balayınız tatilinizin özel olması gerekmektedir.

Planlamasını iyi yapılmayan bir balayı tatilinde yaşayacağınız herhangi bir aksilik huzurunuzun kaçmasına sebebiyet verebilir. Bu nedenle düğününüzü planladığınız sırada balayı tatilinizi de planlamanız gerekmektedir. Ayrıca balayı tatiline giderken yanınıza alacağınız eşyalarınızın özel olması gerekmektedir. Balayı tatiliniz her anlamda sizin için özel olmalıdır.

Son zamanlarda evlenen çiftlerin en çok tercih ettiği balayı tatili, balayı villalarında yapılan balayı tatillerdir. Balayı villalarında yapacağınız balayı tatilinizi evinizdeki gibi rahat ve konforlu bir şekilde yapmanız mümkündür. Balayı villaları, balayı çiftlerine özel olarak tasarlanmaktadır.

Balayına gitmek isteyen bir çiftin en çok tercih ettiği şehirlerden bir tanesi Antalya’dır. Antalya her balayı çiftinin tercih ettiği ve Türkiye’nin güzide güzelliklerini içerisinde barındıran eşsiz deniz manzarasına sahip bir yerdir. Antalya’da yer alan Kalkan, İslamlar, Üzümlü, Sarıbelen, Patara, Bezirgan, Çukurbağ, Çavdır, Gökseki ve Yeşilköy balayı çiftleri için uygun ve ideal balayı yerleri aralarında yer almaktadır.

Antalya turistik güzelliğinin yanı sıra tarihi açıdan pek çok medeniyetlere ev sahipliği yapmış bir şehirdir. İçerisinde barındırdığı antik kentleri ve müzeleri sayesinde her yıl düzenli olarak turist akınına uğramaktadır. Ayrıca bilindiği üzere Antalya, Türkiye’nin tatil şehri olarak bilinmektedir. Antalya’da bahsettiğimiz yerlerde kiralayacağınız balayı villaları sayesinde, balayınızı eşiniz ile birlikte dolu dolu yaşamanız mümkündür.

Balayı çiftlerinin bir başka tercih ettiği balayı yeri ise Fethiye’dir. Muğla’nın ilçesi olan Fethiye, gözde tatil yerleri arasında yer almaktadır. Fethiye’de yer alan Çalış Plajı, Ölüdeniz ve Kayaköy balayı çiftlerinin en çok tercih ettiği yerler arasında yer almaktadır. Buralarda yer alan balayı villalarında balayı tatilinizi yapabilirsiniz.

Ayrıca Muğla’nın bir diğer ilçesi olan Akyaka, eşsiz güzellikleri ve deniz manzarası ile insanları kendisine hayran bırakıyor. Burada yapacağınız balayı tatilinizde eşiniz ile romantik anlar yaşayabilir ve fotoğraflar çekilerek bu anları ölümsüzleştirebilirsiniz.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış