familycouple
setuprateenter

Balayına Gidilecek Yerler Türkiye

Balayına Gidilecek Yerler Türkiye
Balayına Gidilecek Yerler Türkiye

Türkiye’de balayı çiftlerinin sıkça tercih ettiği yerleri sizler için derleyip toparladık ve bu blog yazımızda yer verdik. Balayı çiftlerine öncelikte bulunacağımız önerilerimiz var. Balayı tatiline hayatınız boyunca sadece bir defa gideceğiniz için balayı tatilinizi en şekilde planlamış olmanız gerekmektedir. Aksi takdirde iyi planlanmayan bir balayı tatilinde pek çok problem yaşayabilir ve bu durumlar canınızı sıkabilir.

Balayı tatili planlamasını düğünden önce yapmanızda fayda vardır. Ayrıca balayı tatiline ayrı bir bütçe oluşturmanız gerekmektedir. Balayı çiftleri Türkiye’de genellikle Antalya şehrini tercih etmektedirler. Antalya içerisinde bulundurduğu doğa güzellikler ve eğlence çeşitliliği ile oldukça büyük avantajlar taşımaktadır. Bu nedenle balayı çiftleri balayı tatilleri yaparken bir yandan doğanın eşsiz manzarasını seyredip bir yandan doyasıya eğlenmektedirler.

Balayına giderken yanınıza alacağınız eşyalarınızda balayı tatiline uygun olması gerekmektedir. Balayı tatili ne kadar özelse yanınıza alacağınız eşyalarınızda bir o kadar özel olması gerekmektedir. Antalya’nın dört bir tarafı kültürel geziler ile çevrilidir. Bereketli toprakları ve tarihi kalıntıları ile tatilcileri kendine hayran bırakan Antalya’da balayı keyfinin tadını çıkarabilirsiniz.

Son zamanlarda balayı çiftleri kiralık balayı villalarını tercih etmektedirler. Sizlerde eşiniz ile birlikte gözlerden uzak ve baş başa bir tatil yapmayı planlıyorsanız eğer kiralık balayı villalarını tercih edebilirsiniz. Antalya’nın Kalkan, İslamlar, Üzümlü, Sarıbelen, Kaş, Çavdır, Çukurbağ, Çayköy, Bayındır, Patara ve Gökseki yerlerinde bulunan kiralık balayı villalarında balayı tatilinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Kiralık balayı villalarında yapacağınız balayı tatillerinizde arkadaşlarınız ile birlikte havuz başı partileri düzenleyebilirsiniz. Düğün sonrasında gerçekleştirmek istediğiniz after partilerinizi kiralık balayı villalarında arkadaşlarınız ile birlikte yapabilirsiniz. Ayrıca muhafazakar kişilere özel olarak da tasarlanan balayı villalarındaki yükseltilmiş bahçe duvarları sayesinde gözlerden uzak bir şekilde eşiniz ile birlikte balayı tatilinin tadını çıkarabilirsiniz.

Türkiye’de balayı çiftlerinin tercih ettiği bir başka balayı yer ise Fethiye’dir. Fethiye içerisindeki tropikal havası ile size adeta yurt dışındaki tatillerin havasını yaşatmaktadır. Eşiniz ile birlikte Fethiye’de yer alan Kelebekler Vadisi, Çalış Plajı ve Ölüdeniz’de tatil yaparak mükemmel fotoğraflar çekebilirsiniz

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış