familycouple
setuprateenter

Balayına Gidilecek Yerler

Balayına Gidilecek Yerler
Balayına Gidilecek Yerler

Unutulmaz bir balayı tatili için öncelikle planlamanızı önceden yapmış olmanız gerekmektedir. Yorucu ve stresli bir düğün telaşının ardından balayı tatili çiftlerin bir yandan dinlenmelerini bir yanda da unutulmaz anlar yaşayacakları eşsiz bir tatil olmalıdır.

Balayı tatiliniz unutulmaz anılarınız içerisinde yer almalıdır. Balayı tatillerini önceden planlayan çiftler hiçbir sorun veya aksilik yaşamazlar. Planlamanızı ve balayı tatile giderken yanınıza alacağınız eşyalarınızı eşiniz ile beraber hazırlamanız gerekmektedir.

Balayı tatilinizde gidebileceğiniz eşsiz güzellikte olan yerler vardır. Balayı tatiliniz için Antalya’nın ilçesi olan Kaş tatil bölgesini tercih edebilirsiniz. Her yıl turist akınına uğrayan Antalya Kaş, balayı tatili için çiftlere eşsiz güzellikler sunmaktadır. Antalya Kaş’ta yer alan balayı villalarında kiralayacağınız villa tatili ile balayı tatiliniz unutulmaz anlar yaşayabilirsiniz.

Antalya Kaş’ta yer alan Çukurbağ Yarımadası, Çukurbağ Köyü, Kalkan ve İslamlar gibi güzide tatil beldelerini ziyaret edebilirsiniz. Balayı tatiliniz için Fethiye’nin güzelliklerinden faydalanabilirsiniz. Fethiye balayı tatili için en iyi seçeneklerinizden biri olabilir. Fethiye’de kiralayacağınız yeni çiftlere özel olarak tasarlanan balayı villalarında, Fethiye’nin eşsiz güzellikler taşıyan turistik yerlerini gezebilirsiniz.

Saklıkent Milli Parkı, Ölüdeniz, Fethiye Merkez, Yeşil Vadi, Çalış Plajı, Kelebekler Vadisi, Tlos Antik Kenti, Fethiye Market, Fethiye Eski Şehir ve Katrancı Koyu Tabiat Parkı gibi Fethiye’nin turist akınına uğrayan bu tatil beldelerini gezebilirsiniz.

Balayı tatiliniz için yanınıza alacağınız fotoğraf makinesi ve kamera ile tatilinizi Antalya Kaş ve Fethiye’nin eşsiz güzellikler barındıran yerlerinde ölümsüzleştirebilirsiniz. Unutmayın ki balayı tatili telaşlı bir düğünün ardından kafanızı dinleyeceğiniz bir tatil olmalıdır. Eşiniz ile unutamayacağınız anılar yaşayacağınız balayı tatilinizi tek bir yerde değil her gün farklı yerler keşfederek yapabilirsiniz.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış