familycouple
setuprateenter

Balayına Giderken Alınması Gerekenler?

Balayına Giderken Alınması Gerekenler?
Balayına Giderken Alınması Gerekenler?

Yorucu ve telaşlı bir düğünün ardından yeni evli çiftlerin yapmak istedikleri balayı tatili için planlamalarını önceden yapmaları gerekmektedir. Balayı tatilinizde keyfinizi kaçıracak bir aksilik yaşanmasını istemiyorsanız, önceden yaptığınız planlara uymanız gerekir.

İyi ve keyifli bir balayı tatiline düğünün ertesi sabahı yola çıkmamanızı öneririz. Yorgun ve şişmiş gözlerle balayı tatilinizi mahvetmek istemezsiniz. Bu nedenle düğünden bir sonraki gün balayı tatiline gitmeniz sizin için uygun olacaktır.

Balayı planlaması yapılırken çiftlerin bu planı birlikte yapması gerekir. Eksiklikler daha sonra ortaya çıkmasın diye plan iki tarafın istekleri ve arzuları ile yapılıp bu şekilde tatile çıkılmalıdır. Normal bir tatilin yanı sıra balayı tatili çiftler için özel olduğu için yanınıza alacağınız eşyalarınızın eksiksiz olması gerekir.

Balayına Giderken Gelinler İçin Alınması Gerekenler

Bir balayı tatilinde gelinlerin yanlarına alacakları eşyaların erkeklere göre daha çok olduğunu biliyoruz. Etek, elbise, kozmetik ürünler, sabahlık ve gecelikler gibi balayı konseptine uygun eşyaları unutmamaları için önceden bir liste oluşturmaları gerekmektedir.

Balayı tatiline giderken gelinler kıyafet olarak yanlarına; gündelik giyime uygun şık parçalar tercih edebilirler. Bu şık ve ince parçaların altına giyecekleri topuklu ayakkabı kıyafetlerini tamamlayacaktır. Ayrıca balayı için iç çamaşırları, gecelik ve sabahlık gibi eşyalar mutlaka olması gerekir.

Balayı tatili için yaz tatilini tercih eden gelinlerin yanına alması gerekenler; mayo, bikini, etekler, şortlar, şapka, bluz veya tişört, terlik, plaj havlusu ve şal gibi eşyaları yanınıza alabilirsiniz.

Balayı tatili için kış tatilini tercih eden gelinlerin yanına alması gerekenler; termal kıyafetler, eldiven, bere, atkı, mont, bot, kulakları sıcak tutmak için kulaklık ve kayak çantası gibi eşyaları yanınıza alabilirsiniz.

Gelinlerin yanlarına alacağı bakım ürünleri; makyaj malzemeleri, diş ipi, diş fırçası, diş macunu, saç şekillendiriciler, şampuan ve kremler, oje, aseton, pamuk, jilet, tarak, parfüm, deodorant ve korumalı kremler gibi eşyalar mutlaka olması gerekmektedir. Bu tarz eşyaları kozmetik ürünler için tercih edilen özel valizlerde bulundurabilirsiniz.

Balayına Giderken Damatlar İçin Alınması Gerekenler

Gelinlere göre damatların yanlarına alması gereken detaylı eşyaları pek fazla olmamaktadır. Ama bakımlı ve düzenli erkeklerin yanlarında balayı tatili için bulundurması gereken özel bakım eşyaları ve kıyafetleri olması gerekir.

Damatların balayı tatili için yanlarına alması gereken kıyafetler; pantolon, eşleri ile yiyecekleri akşam yemekleri için gömlek, altına giymeleri için şık bir ayakkabı, iç çamaşırları, çorap, pijama ve kemer gibi eşyaları yanınızda bulundurabilirsiniz.

Balayı tatili için yaz tatilini tercih eden damatların yanlarına alması gerekenler; şort, şapka, mayo, plaj havlusu, terlik, tişört gibi eşyalar olabilir.

Balayı tatili için kış tatilini tercih eden damatların yanlarına alması gerekenler; eldiven, atkı, bere, termal kıyafetler, termal çorap, mont, bot, kayak çantası ve su geçirmek çoraplar gibi eşyaları yanınızda bulundurabilirsiniz.

Balayı tatilinde erkeklerin yanların almaları gereken kişisel bakım ürünleri; tıraş takımı, yüz kremi, tarak, diş fırçası ve macunu, saç ürünleri, parfüm ve deodorant gibi ürünler mutlaka olması gerekir.

Balayı Tatili İçin Gelin ve Damatların Yanlarına Almaları Gereken Ortak Eşyalar

Gelin ve damatların balayı tatili için yanlarına alacakları kişisel eşyaların yanı sıra değerli eşyalar için yapılması gereken bir liste vardır. Balayı tatilinizde aksilik veya çıkabilecek bir problem yaşamak istemiyorsanız tatile çıkmadan önce listenizi gözden geçirmeniz gerekmektedir.

Herhangi bir hastalık veya baş ağrısı gibi durumlarda yanınızda bulundurmanız gereken ilaçlar listesini kontrol etmelisiniz. Değerli eşyalar ve ilaçlar için yanınıza almanız gereken ayrı bir çanta olması gerekir. Alacağınız bu çanta ihtiyaç anında hemen ulaşabileceğiniz bir yerde olmalıdır.

Balayı tatilinde yanınıza almanız gereken ortak balayı çantası içerisinde olması gerekenler; cüzdanlar, değerli takılar, kitap, tablet, fotoğraf makinesi, video kayıt cihazı, şarj cihazları ve ilaçları yanınıza alacağınız ayrı bir çantada bulundurmanız gerekmektedir.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış