familycouple
setuprateenter

Balayı Yerleri Yurtiçi

Balayı Yerleri Yurtiçi
Balayı Yerleri Yurtiçi

Balayı tatili balayı çiftleri için büyük bir önem taşımaktadır. Bu nedenle balayına çıkılmadan önce balayı çiftlerinin bir problem yaşamaması için planlamalarını en iyi şekilde yapmış olmaları gerekmektedir. Balayı tatiline çıkmadan önce balayınızı nerede yapacağınıza dair plan yapmanız gerekmektedir. Gideceğiniz şehirden tutunda kalacağınız yere kadar planlamanızı yapmış olmanız gerekmektedir.

Unutmayın ki balayı tatiline hayatınız boyunca sadece bir defa çıkacaksınız. Bu nedenle balayınızı en iyi şekilde planlarsanız ilerde keşke şunu da yapsaydık demezsiniz.

Türkiye’de balayı çiftleri genellikle Antalya’da balayı tatilini yapmaktadırlar. Antalya bilindiği üzere Türkiye’nin tatil başkenti olarak bilinmektedir. Burada yapacağınız balayı tatilinizde ister doğa içerisinde isterseniz eğlencenin merkezinde yapabilirsiniz.

Antalya’da balayı tatilinizi gerçekleştirebileceğiniz çok güzel yerler vardır. Bu yerleri siz değerli okurlarımız için bu blog konumuzda tek tek sıraladık.

Kaleiçi

Antalya’da bulunan Kaleiçi, özellikler tarihi açıdan pek çok tarihi dokusu ile insanı kendisine hayran bırakıyor. Antalya’da balayınızı yapmaya karar verirseniz eğer Kaleiçi’ni mutlaka gezmeniz gereken yerler listesinde ilk sıraya almanızı öneririz.

Tarihi açıdan Helenistik döneme kadar uzanan Kaleiçi, Osmanlı ve Selçuklu zamanından kalma tarihi izleri günümüzde halen taşımaktadır. Eşiniz ile burada zaman geçirirken kültürel mekanları ziyaret edebilir ve buradaki eğlence olanaklarını değerlendirebilirsiniz.

Düden Şelalesi

Düden Şelalesi, Türkiye’nin en meşhur şelaleleri arasında yer almaktadır. Düden Şelalesi kaynağını Kepez Hidroelektrik Santrali’nin kurulu olduğu Düden Çayı’ndan almaktadır.

Büyüleyici güzelliği ile sizi hayran bırakacak Düden Şelalesi’nde eşiniz ile birlikte muhteşem fotoğraflar çektirebilirsiniz. Burada kendinizi adeta cennette gibi hissedeceksiniz. Yalnız Düden Şelalesi’nin belirli ziyaret saatleri vardır. Düden Şelalesi’nin ziyaret saatleri sabah 08:00 ile akşam 18:00 arasındadır. Girişleri ise ücretlidir.

Antalya Aqualand Dolphinland

Balayı tatilinize eğer yaz ayında gidecekseniz eşiniz ile birlikte buraya mutlaka uğramalısınız. Burada hem serinleyebilir hem de doyasıya eğlenebilirsiniz.

Eşiniz ile birlikte Aqualand Dolphinland su parkında doyasıya eğlenebilirsiniz. Su parkında eğer kendi botunuzu kiralarsanız sıra beklemezsiniz. Ayrıca bu su parkının bir diğer tarafında ise sevimli deniz canlılarını görebilirsiniz. Burada sevimli deniz canlıları ile görsel şovlar düzenlenmektedir.

Antalya Aqualand Dolphinland’ın belli ziyaret saatleri vardır. Ziyaret saatleri sabah 10:00 ile akşam 17:00 arasındadır. Ayrıca Aqualand Dolphinland’ın belli giriş ücreti vardır.

Köprülü Kanyon

Eğer su sporları ile ilgileniyorsanız eşiniz ile birlikte mutlaka burayı ziyaret etmeniz gerekmektedir. Bu kanyon koruma altına alınmıştır. Köprülü Kanyonu, Isparta’nın Kasımlar beldesinden Antalya’nın Değirmenözü Köyüne kadar uzanmaktadır. Toplamda Köprülü Kanyonu 25 kilometrelik bir alanı kapsamaktadır.

Burada rafting, zipline veya kaya tırmanışları yapabilirsiniz. Ayrıca burada eşiniz ile birlikte bisiklet turlarına katılabilirsiniz.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış