familycouple
setuprateenter

Balayı Yerleri Türkiye

Balayı Yerleri Türkiye
Balayı Yerleri Türkiye

Balayı tatiline çıkacak olan çiftler için balayı tatili oldukça önemli ve planlaması önceden yapılması gereken bir konudur. Balayı tatiline çıkmak isteyen çiftler düğün öncesi planlamalarını en iyi şekilde yapmaları gerekmektedir. Balayına tatiline hayatınız boyunca sadece bir defa çıkacağınızı unutmayın. Bu nedenle en iyi şekilde ve sorunsuz bir şekilde balayı tatilinizi yapmanız için en ince ayrıntısına kadar her şeyi düşünmenizde fayda var.

Türkiye’de balayına giden çiftler genellikle Antalya’yı tercih etmektedirler. Antalya, Türkiye’nin tatil başkenti olarak bilinmektedir. Bunun yanı sıra Antalya, geçmişte pek çok medeniyetlere ev sahipliği yapmış bir şehirdir. Bu nedenle Antalya’da pek çok tarihi kalıntıları görmeniz mümkündür. Balayını Antalya’da yapmak isteyen çiftlerimiz tatillerini kiralık balayı villalarında yapabilirler. Eşiniz ile birlikte baş başa ve gözlerden uzak tatil yapmanın avantajlarınızı kiralık balayı villalarında yaşayabilirsiniz.

Muhafazakar kişilere uygun olarak da tasarlanan kiralık balayı villalarında yükseltilmiş bahçe duvarları sayesinde eşiniz ile birlikte havuzun ve muhteşem deniz ve doğa manzarasının tadını çıkarabilirsiniz.

Balayınızı Antalya’da yapmayı tercih ediyorsanız eğer Kaleiçi burada gezip ve görmeniz gereken muhteşem ve eşsiz güzellikteki yerlerden bir tanesidir. Zamanında Osmanlı ve Selçuklu hükümdarlarının yaşadığı bu yerde tarihi kalıntılarını görmeniz mümkündür. Kaleiçi’nde ayrıca gezeceğiniz müze ve sanat galeri de mevcuttur.

Kaleiçi’nde eğlenmek istediğiniz pek çok yer mevcuttur. Kaleiçi’nde limanlarda yer alan gezi teknelerinde eşiniz ile birlikte Antalya’nın eşsiz güzelliklerini keşfedebilirsiniz. Ayrıca Kaleiçi’nde akşamları barlarda eşiniz ile birlikte eğlenebilir balayınızın tadını çıkarabilirsiniz.

Balayınızı doğa içerisinde yer alan güzelliklerinde geçirmek isterseniz eğer Düden Şelalesi ve Kurşunlu Şelalesinde eşiniz ile birlikte muhteşem fotoğraflar çekinebilirsiniz. Denizin ve sahilin tadını çıkarmak isterseniz eğer Konyaaltı Plajı Türkiye’nin en gözde plajları arasında yer almaktadır.

Ayrıca Antalya’da yer alan ve Antalya’nın en önemli simgeleri arasında olan Hadrian Kapısı, eski dönemlerde yaşayan İmparator Hadrianus’un şehre gelişini kutlamak için yapılmıştır. Tarihe merakınız varsa eğer Antalya’da gezip görmeniz gereken pek çok tarihi kalıntı ve güzellikler vardır.

Antalya dışında farklı bir yer tercih edecekseniz eğer Fethiye’yi önerebiliriz. Fethiye muhteşem doğası ve ter temiz denizi ile size eşsiz bir tatil keyfi sunacaktır. Fethiye’de gezeceğiniz Kelebekler Vadisi, Likya Yolu, Antik Kentleri ve meşhur plajlarında balayı tatilinizi yapabilirsiniz.

Buralarda yer alan kiralık balayı villalarında eşiniz ile birlikte balayının tadını çıkarabilirsiniz. Dilerseniz doğa içerisinde dilerseniz deniz manzaralı balayı villalarında balayı tatilinizi yapabilirsiniz.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış