familycouple
setuprateenter

Balayı Yapılacak Yerler

Balayı Yapılacak Yerler
Balayı Yapılacak Yerler

Balayı tatili çiftler için oldukça önemli bir konudur. Yeni evlenen çiftlerin hayatı boyunca sadece bir defa yapacağı balayı tatilinin planlaması oldukça önemlidir. Balayına çıkmadan önce düğün öncesi balayı planınızı ve bütçenizi belirlemeniz gerekmektedir. Oluşturmuş olduğunuz bütçeye göre yapacağınız tatilde bütçenize ayak uydurmanızda fayda vardır. Aksi takdirde sıkıntılar ve sorunlar yaşayabilirsiniz. Yaşadığınız bu sorunlar balayı tatilinizde keyfinizi kaçırabilir. Türkiye’de balayı çiftleri balayı tatillerini genellikle Antalya’da yapmaktadırlar. Antalya muhteşem doğası ve eğlence merkezleri ile çiftlere mükemmel bir balayı tatili keyfi sunar.

Antalya’da balayı tatilini yapmak isteyenler için Antalya’nın eşsiz ve muhteşem doğal güzelliklerinin olduğu yerleri sizler için sıraladık.

Kaleiçi

Antalya’nın en güzel ve samimi yerlerinden biri olan Kaleiçi, kesinlikle görmeniz gereken yerlerden bir tanesidir. Sosyal hayatın merkezi haline gelen Kaleiçi, müthiş tarihi dokusu ile gelen tatilcileri kendisine hayran bırakıyor. Kasaba hayatını yaşatan Kaleiçi’ni mutlaka gezip görmeniz gerekmektedir. Yalnız ziyaretlerinizi yazın erken saatlerinde yapmamalısınız. Yazın erken saatlerinde Kaleiçi’nin oldukça bunaltıcı bir havası vardır. Gün batımına doğru ziyaretlerinizi yaparsanız gezinizden büyü keyif alırsınız.

Kurşunlu ve Düden Şelaleleri

Kurşunlu ve Düden Şelaleleri, Antalya’nın en meşhur iki şelalesidir. Burada eşiniz ile birlikte muhteşem balayı fotoğraflarınızı çekebilirsiniz. Düden şelalesine ilk kez giden birisi konumun yanlış olduğundan şüphelenebilir. Bunun nedeni Dünden şelalesi semtin ortasında yer almaktadır. Beklenmedik bir yerde olan Düden şelalesinin içerisinde gezebileceğiniz bir mağarası vardır. Düden şelalesinin suları falezlerden denize dökülmektedir. Kurşunlu Şelalesi ise su rengi olarak Düden şelalesinden farklıdır. Kendinizi burada sanki Bali’deymişsiniz gibi hissedeceksiniz. Bitki örtüsü ile insanı hayran bırakan nehrin yatağından eşiniz ile birlikte yürüyüş yapabilirsiniz.

Perge Antik Kenti

Kurşunlu Şelalesine 8 kilometre uzaklıkta olan Perge Antik Kenti, Pamphyli uygarlığının en önemli şehirlerinden bir tanesidir. Antik dönemlerden kalan Perge Antik Kenti, Yunan Roma amfi tiyatrosuna ve Hellenistik giriş kapısına sahiptir. Bu özellikleri sayesinde UNESCO Dünya Kültür Miras Listesi’ne girmeyi has kazanmıştır. Ayrıca Perge Antik Kenti’nden çıkan pek çok heykeli Perge Antik Kenti’nde görmeniz mümkündür.

Eşiniz ile birlikte ekstrem sporlar ile uğraşıyorsanız eğer Antalya’da rafting yapacağınız çok güzel yerler vardır. Köprülü kanyonu içerisinden geçen Köprüçay’da 8-10 kişilik botlarda eşiniz ile birlikte deneyimli bir rehber ile rafting yapabilirsiniz. Rafting keyfi sonrasında eşiniz ile birlikte burada alabalık keyfi yapabilirsiniz.

Ayrıca son zamanların en çok tatil şekillerinden birisi olan kiralık balayı villaları çiftler için çok özel fırsatlar sunmaktadır. Eşiniz ile birlikte kiralık balayı villalarında yapacağınız tatilinizi gözlerden uzak rahat bir şekilde yapabilirsiniz. En özel anlarınızı bile doya doya yaşayabilirsiniz. Ayrıca kiralık balayı villanızda istediğiniz saatte havuza girebilirsiniz. Kiralık balayı villanızda arkadaşlarına barbekü veya havuz partileri de verebilirsiniz. 

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış