familycouple
setuprateenter

Balayı Tatilinde Nereye Gidebilirsiniz?

Balayı Tatilinde Nereye Gidebilirsiniz?
Balayı Tatilinde Nereye Gidebilirsiniz?

Sıcak ayların gelmesi ile birlikte tatil sezonu da açılmaktadır. Tatil denildiği zaman akla ilk olarak deniz, güneş, sahil ve bolca dinlenilerek geçilen günler gelmektedir. Her tatil özeldir ama özellikle balayı tatilleri daha da özeldir. Balayı tatillerinin iyi bir şekilde planlanmış olması gerekmektedir. Yeni evli çiftlerin karmaşık düğün kalabalığı ve yorgunluğundan sonra güzel bir tatile ihtiyacı vardır. Bu tatil için çiftlerin daha öncesinde gideceği yerlerin rotasını oluşturmuş ve öncesinden planlamış olması gerekmektedir.

Balayı tatili denilince unutmadan şunu da ekleyelim. Balayı tatiliniz için kesinlikle hazırlayacağınız valizlerinde özenli olması gerekmektedir. Balayı tatilinizde herhangi bir eşyanızın eksik olması tatil sırasında canınızı sıkabilir. Bu nedenle balayı tatili öncesinde bütün bunların tek tek listesini yapmanız gerekmektedir.

Balayı tatilleri yapmış olduğunuz düğünlerin mevsimine veya zamanına göre değişmektedir. Kış ayında düğün yapanlar genellikle termal oteller olan yerlerde yazın düğün yapanlar ise genellikle Ege Bölgesi veya Akdeniz Bölgesinde tatillerini yapmayı tercih ederler. Balayı tatilinizi henüz planlamadıysanız ve nereye gideceğinize dair bir fikir sahibi değilseniz bu blog konumuzda balayı tatili için gidebileceğiniz yerleri tek tek sizler için aşağıda sıraladık.

Bodrum

Bodrum, hemen hemen her yeni evli çiftin balayı tatili için ziyaret ettiği tatil yerler arasında yer almaktadır. Yerli ve yabancı turistlerin daimi olarak ziyaret ettiği tatil yerlerinden bir tanesi olan Bodrum’da eğlencenin tadını tam anlamıyla çıkarabilirsiniz. Düğün sonrası eğlencenizin devam etmesini istiyorsanız eğer kesinlikle burayı tercih etmeniz gerekmektedir.

Bunun yanı sıra Bodrum’da sessiz sakin bir yerde tatil planı yapmak istiyorsanız eğer gözlerden uzak bir yerde tatil yapma fırsatını da bulabilirsiniz.

Bodrum denizi, kumsalı ve eğlencesi ile tam bir tatil yaşatacak eşsiz güzellikte bir yerdir. Bodrum’da aynı zamanda eşiniz ile birlikte gezebileceğiniz pek çok antik kent ve mağara bulunmaktadır. Bu eşsiz ve doğal güzelliğe sahip olan yerlerde eşiniz ile birlikte balayı tatilinizin tadını doyasıya çıkarabilirsiniz.

Marmaris

Marmaris, her yıl binlerce yeni evli çifti ağırlayan ve doğal güzelliği ile gelenleri kendine hayran bırakan bir yerdir. Muğla sınırları içerisinde yer alan Marmaris, gerçekten de büyüleyici doğal bir güzelliğe sahiptir. Muğla’da yer alan Marmaris, en popüler balayı tatili adreslerinden sadece bir tanesidir. Yurt içinde balayı tatilini planlayanlar Marmaris’in birbirinde güzel ve doğal koylarında tatil keyfini doyasıya çıkarabilir.

Marmaris’te yılın 7 ve 8 ayı neredeyse sıcak geçmektedir. Bu nedenle düğününüzü ne zaman yaparsanız yapın, balayı tatili için sıcak veya ılıman bir yer istiyorsanız burayı tercih edebilirsiniz.

Marmaris’e gelerek burada bulunan balayı koylarını kısa sürede keşfedebilirsiniz. Marmaris içerisinde yer alan Kumlubük, Abdi Reis Koyu, Ayın Koyu, Bördübet, Turunç, Kızkumu, Selimiye ve Hisarönü gibi koylara gidebilirsiniz.

Dalaman

Yeşilin ve mavinin en güzel tonlarını taşıyan Dalaman, büyülü bir yer olarak adlandırabileceğiniz bir güzelliğe sahiptir. Doğallığı günümüze kadar koruyabilen Dalaman, yeni evli çiftlerin balayı tatilleri için ziyaret ettikleri bir diğer adreslerden bir tanesidir.

Dalaman, Akdeniz İklimine sahip bir yerdir. Bu nedenle kış ayları burada çok soğuk geçmez.

Düğününü kış ayında yapan ve balayı tatilini geciktirmek istemeyen çiftler, balayı tatili için burayı rahatlıkla tercih edebilirler. Tam anlamı ile balayı tatili yapmak istiyorsanız eğer kesinlikle yaz ayında gelmeniz gerekmektedir. Dalaman içerisinde yer alan muhteşem bakir koyları ve yörük çadırları ile kendinizi doğallığın içerisinde bulacaksınız. Bunun yanı sıra adrenalin dolu bir çiftseniz eğer Dalaman’da bulunan raftingde balayınıza renk katabilirsiniz. Dalaman’da su sporlarını yapacağınız Dalaman Çayı, adrenalin dolu çiftlerimizi beklemektedir.

Çeşme

Çeşme, ülkemizin en popüler tatil yerlerinden bir tanesidir. Çoğunlukla yeni evli çiftlerin sıkça ziyaret ettiği yerlerden bir tanesi olan Çeşme’de eğlenceli bir balayı tatili geçirebilirsiniz.

Köyleri, koyları, kaleleri ve plajları ile günümüzün en popüler ve en gözde tatil beldesi olan Çeşme, oldukça eski tarihi ile muhteşem bir doğal güzelliğe sahiptir. Çeşme tatiliniz sırasında şahit olacağınız pek çok doğa harikası da bulunmaktadır. Yeni evli çiftler genellikle Çeşme’ye yaz aylarında gitmeyi tercih etmektedir. Çeşme’de Ekim ayına kadar deniz sezonu devam etmektedir. Bu nedenle tatili kaçırdık diye kafanızda kötü bir düşünce oluşmasın. Balayı tatilinizi burada geçirmeyi tercih ederseniz eğer Nisan ayında Çeşme’de düzenlenen Alaçatı Ot Festivaline de katılabilirsiniz.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış