familycouple
setuprateenter

Balayı Tatili Ne Zaman Ayarlanmalı?

Balayı Tatili Ne Zaman Ayarlanmalı?
Balayı Tatili Ne Zaman Ayarlanmalı?

Eşiniz ile birlikte keyif dolu ve herhangi bir aksilik yaşamadan bir balayı yapmak istiyorsanız eğer balayı tatilinizi önceden planlamış olmanız gerekmektedir. Balayı tatili için eşiniz ile birlikte oturup liste halinde plan yapmanız gerekir. Karşılıklı istekler doğrultusunda oluşturulabilecek ekonomik ve keyifli geçirilebilecek bir balayı tatili için düğünden önce planlamanızı yapmış olmanız gerekir.

Balayı tatiline hayatınız boyunca bir kez çıkacağınız için bu günün sizin için özel olması gerekmektedir. Bu nedenle iyi planlanmış bir balayına ayrı bir bütçe hazırlamanız gerekmektedir. Balayı tatilinize düğünün hemen ertesi günü veya sabahında çıkmamanız gerekmektedir. Bunun nedeni düğünün telaşı ve size verecek olan yorgunluğunu atmadan balayı tatiline gitmemeniz gerekir. Balayı tatilinize yorgun ve şişmiş gözler ile çıkmak istemezsiniz. Bu nedenle düğünden bir gün sonra gidilen balayı en doğru seçenek olacaktır.

Romantik ve alışılmışın dışında bir balayı tatili planlayan çiftler otel yerine balayı villalarını tercih edebilirler. Balayı villaları balayı çiftlerine özel olarak tasarlanmıştır. Ayrıca balayı villalarının içerisinde yer alan televizyon, dolap, yatak odası, yemek odası, bahçe, havuz, barbekü partilerinizi yapabileceğiniz büyük alan ve daha fazlası balayı çiftlerine özel olarak tasarlanmıştır. Son zamanlarda yeni evlenen çiftler balayı tatillerini otel yerine balayı villalarında yapmaktadır. Yakın arkadaşlarınız ile düzenleyeceğiniz barbekü partileri ile balayı tatilinizi renklendirebilirsiniz.

Balayı tatil planını düğün planlamasından yapıldıktan hemen sonra yapılmalıdır. Eşlerin karışlıkları oluşturacakları liste ile balayı tatillerini düğünden önce planlamaları balayı tatilinde oluşabilecek aksiliklerin önüne geçmiş olacaktır. Bu sayede balayı tatilinizi hiçbir sorun yaşamadan keyifle geçirebilirsiniz.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış