familycouple
setuprateenter

Balayı Tatili Kaç Gün Olmalı?

Balayı Tatili Kaç Gün Olmalı?
Balayı Tatili Kaç Gün Olmalı?

Yapacağınız görkemli bir düğünün ardından yine yapacağınız balayı tatilinin yine aynı şekilde görkemli ve mükemmel olmasını tercih edebilirsiniz. Lakin istediğiniz ve hayal ettiğiniz bir balayı tatili için planlamanızı en iyi şekilde yapmış olmanız gerekmektedir.

Balayı tatili planı düğün ile birlikte planlanması gereken önemli bir detaydır. Çiftlerin balayı tatilinde herhangi bir aksilik yaşamaması için balayı tatillerini en iyi şekilde planlaması gerekmektedir. Ayrıca balayı tatili için ayrı bir bütçe oluşturmanızda fayda vardır. Yapılan balayı tatilleri genellikle 1 hafta sürmektedir. Lakin bu durumu uzatmak sadece sizin elinizdedir. Eşiniz ile birlikte hayatınız boyunca sadece bir defa yapacağınız balayı tatilini uzatmak iyi bir fikir olabilir.

Lakin balayı sonrasında sizi bekleyen işleri unutmamanızda fayda vardır. 1 haftadan uzun sürecek olan bir balayı tatili için bütçenizi en iyi şekilde ayarlamanız gerekmektedir. Diyelim iki hafta sürecek bir balayı tatilinizi aynı ortamda geçirmeniz size bir süre sonra sıkıcı gelebilir. Bu nedenle genellikle balayı tatillerinde sıkça tercih edilen Antalya’da bu süre boyunca farklı geziler düzenleyebilirsiniz. Ya da arkadaşlarınızı da davet edeceğiniz kiralık balayı villanızda arkadaşlarınız ile birlikte partiler düzenleyebilirsiniz.

Minimum bir hafta sürecek olan balayı tatilleri kişilerin kendi istek ve arzularına göre uzayabilir. Yalnız bu süreyi tatil sırasında anlık olarak uzatmanız durumunda bütçe açısından herhangi bir aksilik yaşamamanız için önceden belirlemiş olmanız gerekmektedir. Bu durumda eşiniz ile birlikte balayı tatilinizin tadını doyasıya çıkarabilirsiniz.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış