familycouple
setuprateenter

Balayı Tatili İçin Nereye Gidilir?

Balayı Tatili İçin Nereye Gidilir?
Balayı Tatili İçin Nereye Gidilir?

Son zamanlarda balayı çiftlerin tercih ettiği balayı tatili şekli kiralık balayı villalarıdır. Kiralık balayı villalarında eşiniz ile birlikte en özel anlarınızı gözlerden uzak baş başa geçirebilirsiniz.

Balayı tatillerinizi dilerseniz doğa içerisindeki kiralık balayı villalarında, dilerseniz deniz kenarı kiralık balayı villalarında yapabilirsiniz. Tamamen balayı çiftlerine uygun olarak tasarlanmış kiralık balayı villalarında eşiniz ile tatilin keyfini doyasıya yaşayabilirsiniz. Balayı tatili unutmayın ki hayatınız boyunca sadece bir defe yapacağınız bir tatildir. Bu nedenle balayında geçireceğiniz her anınız her gününüz özel olmalıdır. Yiyeceğiniz yemekten tutun da gideceğiniz ve gezeceğiniz her alana kadar her yerin özel olması gerekmektedir.

Ülkemizde Balayı Çiftlerinin Tercih Ettiği Yerler

Türkiye’de balayı çiftlerinin sıkça tercih ettiği iller arasında Antalya gelmektedir. Antalya, Türkiye’nin tatil başkenti olarak bilinmektedir. Türkiye’de balayı tatiline çıkacaksanız mutlaka Antalya listenizde ilk sırada bulunmaktadır.

Antalya bölgesinde yer alan Kalkan, İslamlar, Üzümlü, Sarıbelen, Patara, Kaş Merkez, Yeşilköy, Bezirgan, Çavdır, Gökseki, Çukurbağ, Bayındır ve Çayköy’deki kiralık villalarda balayı tatilinizi gerçekleştirebilirsiniz. Kişiye ve istenilen özelliklere uygun değişiklikler yapılmaktadır. Dilerseniz muhafazakar kiralık villalarımızda balayı tatillerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Kiralık muhafazakar balayı villalarında yükseltilmiş bahçe duvarları sayesinde eşiniz ile birlikte havuzun ve güneşin tadını çıkarabilirsiniz.

Ülkemizde bir başka balayı tatili için tercih edilen yer ise Fethiye’dir. Fethiye’de yer alan Çalış, Ölüdeniz ve Kayaköy kiralık villalarında eşiniz ile balayı tatili yaparken bir yandan doğanın eşsiz manzarasının tadını çıkarabilirsiniz.

Dilerseniz kiralık villanızda arkadaşlarınıza özel partiler düzenleyebilirsiniz. Düğün sonrası kiralık villanızda arkadaşlarınız ile birlikte after parti düzenleyebilir ve eğlencenizi devam ettirebilirsiniz. Birbirinden uygun ve güzel kiralık villalarımızı sitemizde yer alan kataloglardan inceleyebilirsiniz.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış