familycouple
setuprateenter

Balayı Tatili İçin En İyi Yerler

Balayı Tatili İçin En İyi Yerler
Balayı Tatili İçin En İyi Yerler

Balayı tatili çiftler için en önemli ve en özel tatillerden bir tanesidir. Bu nedenle balayı tatiline çıkmadan önce balayı tatiliniz için planınızı en iyi şekilde yapmış olmanız gerekmektedir. Düğün öncesi planlanan balayı tatilinize ayrı bir bütçe oluşturmanızda fayda vardır. Türkiye’nin tatil başkenti olan Antalya, balayı tatillerinin en başında gelmektedir. Antalya içerisinde pek çok uygarlığı misafir etmiş tarihi açıdan zengin bir şehirdir. Bu nedenle Antalya’da tatil yaparken eski medeniyetlerden kalan uygarlıkların kalıntılarını görmeniz mümkündür.

Son zamanların sıkça tercih edilen balayı tatilleri arasında yer alan kiralık balayı villalarında balayı tatilinizi yapabilirsiniz. Eşiniz ile birlikte baş başa yapacağınız balayı tatilinizde en özel anlarınızı gözlerden uzak bir şekilde kiralık balayında yapmanız mümkündür. Yükseltilmiş bahçe duvarları sayesinde muhafazakar kişilere de uygun olarak tasarlanan balayı villalarına sitemizde yer alan balayı villaları kataloğundan bakabilirsiniz.

Balayı için sizlere önerebileceğimiz ve balayı çiftlerinin sıkça ettiği yerler arasında Antalya ve Fethiye gelmektedir. Buralarda yer alan deniz manzaralı kiralık villalar, muhafazakar balayı villaları ve Antalya balayı villalarında eşiniz ile birlikte tatilin keyfini doyasıya çıkarabilirsiniz.

Antalya balayı çiftleri için hem ekonomik hem de çeşitliliği açısından en iyi seçeneklerden bit tanesidir. Burada yer alan Düden Şelalesi, Kaleiçi, Kurşunlu Şelalesi, Antalya Müzesi, Konyaaltı Plajı, Hadrian Kapısı, Antik Kentler ve Manavgat Şelalesi çiftlere hiç sıkılmadan tatil yapmanın zevkini sunacaktır. Kiralık balayı villanızda tatil yaparken aynı zamanda Antalya’nın eşsiz tarihi güzelliklerine şahit olacaksınız. Dilerseniz doğa manzaralı dilerseniz deniz manzaralı balayı villalarında tatil yapabilirsiniz. Kişilerin istek ve arzularına göre tasarlanmış olan balayı villaları çiftlere çok özel avantajlar sunmaktadır.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış