familycouple
setuprateenter

Balayı Tatili Fikirleri

Balayı Tatili Fikirleri
Balayı Tatili Fikirleri

Son zamanların sıkça tercih edilen balayı tatili önerisi kiralık balayı villalarında yapılacak olan tatil şeklidir. Ünlü isimlerin ve sosyal medya ünlülerinin sıkça tercih ettiği kiralık villa tatilleri tatilcilere mükemmel fırsatlar sunmaktadır. Ayrıca bu kiralık villalarda balayı tatilinizi eşiniz ile baş başa gözlerden uzak bir şekilde tamamlayabilirsiniz.

Balayı tatili çiftlerin beraber yapacakları en özel tatillerden bir tanesidir. Bu nedenle balayı tatiliniz için ayrı bir bütçe oluşturmanızda fayda vardır. Balayı tatilinize çıkmadan önce eşiniz ile birlikte balayı tatili için bir planlama ve liste yapmalısınız. Yanınıza alacağınız eşyalardan tutun da nerede ve nasıl balayı yapacağınız kadar bütün her şeyi önceden belirlemiş olmanız gerekmektedir. Aksi takdirde önceden belirlenmeyen ve planlanmayan balayı tatilinde aksilikler yaşayabilir ve bu durum yüzünden eşinizle ile aranızda problemler oluşabilir.

Balayı tatiline çıkan çiftlerin genellikle tercih ettiği balayı şehri Antalya’dır. Turistik açıdan önemli bir yere sahip olan Antalya’da balayı tatili yapmak isteyen çiftler tatil süresi boyunca her anlamda tatile doyacaklardır. Balayı çiftlerine özel olarak tasarlanan kiralık balayı villaları sizin için muhteşem bir seçenektir. Eşiniz ile burada balayı tatilinizi yaptığınızı hayal edin. Gözlerden uzak ve sadece ikinizin olduğu bu balayı tatilinde balayı villanızın tadını doyasıya çıkarabilirsiniz.

Ayrıca içerisinde bulunan özel havuzu ve yükseltilmiş duvarları sayesinde muhafazakar insanlarında rahat bir şekilde tatillerini yapacakları bir yerdir. Balayı villaları tamamen balayı çiftlerine özel olarak tasarlanmıştır. Bahçesinde bulunan barbekü ile arkadaşlarına özel davetler vererek barbekü partileri düzenleyebilirsiniz. Balayı villaları evinizdeki konforu tatilde ayağınıza getirmektedir.

Antalya merkezde bulunan kiralık balayı villaları, muhafazakar balayı villaları, Kalkan balayı villaları, İslamlar balayı villaları, Patara balayı villaları, Üzümlü balayı villaları ve deniz manzaralı balayı villalarından herhangi birini tercih edebilirsiniz. Son zamanların sıkça tercih edilen balayı villalarında eşiniz ile birlikte tatilin tadını doyasıya çıkarabilirsiniz.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış