familycouple
setuprateenter
Balayı Tatil Yerleri
Balayı Tatil Yerleri

Türkiye’nin en meşhur tatil yerlerinden biri olan Antalya, balayı tatillerinin ilk sırasında yer almaktadır. Balayı çiftlerinin sıkça tercih ettiği tatil yerlerinden biri olan Antalya, çiftlere eşsiz güzellikte seçenekler sunmaktadır.

Balayı tatiline giderken çiftlerin öncelikle balayı hazırlıklarını önceden planlamış olması gerekmektedir.

Balayı planlamasını yaparken düğün ile birlikte yapmak gerekmektedir. Ayrıca balayı planlamasının masraflarını düğünden ayrı bir şekilde yapılması gerekmektedir. Balayı için yanınıza alacağınız eşyalarınızın özel olması gerekmektedir.

Balayı tatilini Antalya’da planlayanlar için, Antalya’da gezip görebileceğiniz yerleri sizler için sıralıyoruz.

Antalya Merkez

Yapacağımız sıralamanın en başında tabi ki de Antalya Merkez gelmektedir. Türkiye’de şehir merkezinde denize girilecek nadir yerlerden biri olan Antalya’da şaşıracağınız daha pek çok şey vardır.

Gece hayatını sevenler için Antalya Merkezini önerebiliriz. Ayrıca yeme ve içme ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz pek çok restoran vardır. Alışveriş yapmak isteyenler için ise pek çok alışveriş merkezi bulunmaktadır.

Olympos

Olympos, Antalya’nın şüphesiz ki en güzel ve en özel tatil bölgeleri içerisinde yer almaktadır. Türkiye’de en çok bilinen tatil bölgelerinden birisi olan Olympos, ayrıca ter temiz doğası ve el değmemiş ormanları ile göz kamaştırmaktadır.

Caretta carettaların yumurtalarını bıraktığı bir bölge olan bu yer ayrıca doğal sit alanı olarak bilinmektedir.

Sakin ve huzurlu bir balayı tatili planlayanlar için Olympos oldukça ideal bir seçenek olacaktır.

Kemer

Kemer, Antalya’nın en turistik yerlerinden biridir. Her yıl düzenli olarak turist akınına uğrayan Kemer, Antalya’nın 42 kilometre güney batısında yer almaktadır.

Berrak denizi ile gözlerinizi kamaştıracak bu yerde eşiniz ile birlikte balayı tatilinizin tadını çıkarabilirsiniz. Özellikle gece hayatını seven çiftler için kesinlikle gidilmesi gereken yerlerden biridir.

Finike

Finike, bilindiği üzere portakalı ile meşhur olan bir yerdir. Ayrıca Antalya’nın bilindik bir diğer popüler tatil merkezlerinden biridir.

Finike’nin eski adı Likya’dır. Bu nedenle burada eşiniz ile birlikte gezerken tarihi kalıntıları görebilirsiniz. Tarih tutkunlarının gidip görmesi gereken eşsiz güzelliklere sahip bir yerdir.

Alanya

Alanya’nın sahil şeridi yaklaşık olarak 100 kilometre civarındadır. Bu nedenle en meşhur tatil yerlerinden biri olarak bilinmektedir.

Alanya ayrıca tarihi ve kültürel değerleri açısından eşsiz bir manzaraya sahiptir. Burada Dim ve Damlataş mağaralarını gezip görebilirsiniz. Ayrıca müze tutkunları için gezip görmeleri gereken Etnoğrafya Müzesi bulunmaktadır.

Berrak suyu ile meşhur olan Kleopatra Plajı’da burada bulunmaktadır.

Kaş

Şüphesiz ki Antalya denildiği zaman akla ilk gelen tatil yerlerinden birisi de Kaş’tır. Kaş, Antalya’nın en turistik ve en çok ziyaret edilen tatil bölgelerinden bir tanesidir.

Kaş ayrıca Türkiye’nin en iyi dalış noktalarından bir tanesidir. Doğa ile iç içe olmak isteyen herkesin gidip görmesi gereken yerler arasındadır.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış