familycouple
setuprateenter

Balayı Tatil Bölgeleri

Balayı Tatil Bölgeleri
Balayı Tatil Bölgeleri

Balayı tatili çiftlerin düğün sonrasında yaptıkları en özel tatilleri arasında yer almaktadır. Bu özel balayı tatili için yapılacak planın da özel olması gerekmektedir. Ayrıca bu özel balayı tatili için gideceğiniz ve kalacağınız yerinde sizin için özel olarak tasarlanmış olması gerekmektedir. Son zamanların sıkça tercih edilen kiralık balayı villaları balayı çiftleri için oldukça uygun bir seçenek olacaktır.

Balayı villalarında yer alan havuz, bahçe ve barbekü sayesinde eşiniz ile birlikte tatilin tadını doyasıya çıkarabilirsiniz. Ayrıca muhafazakar kişilere uygun olarak tasarlanmış olan balayı villaları yükseltilmiş bahçe duvarları sayesinde balayı çiftlerine diledikleri gibi hareket edecekleri avantajlar sunmaktadır.

Balayı villaları balayı çiftlerine pek çok avantaj sağlamaktadır. Özel tasarım ve kişiye özel havuzları sayesinde bahçesinde yer alan havuzu sadece siz kullanacaksınız. Ayrıca balayı tatilini balayı villalarında yapan çiftler arkadaşlarına özel davetler verebilmektedir. Arkadaşlarınız ile birlikte balayı villalarının bahçelerinde barbekü partileri düzenleyebilirsiniz.

Türkiye’nin tatil başkenti olan Antalya, balayı çiftlerinin vazgeçilmez tatil bölgesi olarak bilinmektedir. Antalya’nın Kaş ilçesinde yer alan Kalkan, İslamlar, Üzümlü, Sarıbelen, Patara, Kaş Merkez, Yeşilköy, Bezirgan, Çavdır, Gökseki, Çukurbağ, Çayköy ve Bayındır içerisinde ki villalarda tatilinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Dilediğiniz özellikteki balayı villalarında eşiniz ile birlikte balayı tatilinizin keyfini çıkarın. Muhafazakar balayı villaları, deniz manzaralı balayı villaları ve Kalkan, İslamlar, Patara, Üzümlü’de yer alan balayı villalarında tatilin keyfini çıkarabilirsiniz.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış