familycouple
setuprateenter
Balayı Önerileri
Balayı Önerileri

Yeni evlenecek çiftler balayı tatili konusunda oldukça kararsız kalmaktadır. Bu kararsızlıklara çözüm olarak bir blog yazısı hazırlamak istedik. Öncelikle yeni evlenen çiftler balayı tatiline çıkmak istiyorsa eğer balayı tatili için ayrı bir bütçe oluşturması gerekmektedir. Balayına giderken yanınıza alacağınız eşyaların öncelikle listesini yapmanızda fayda vardır. Yapacağınız bu liste balayında yanınıza alacağınız eşyaları unutmamız için oldukça büyük bir önem taşımaktadır.

Balayına gitmek isteyen çiftler ayrı birer iki valiz hazırlamalıdır. Kadınlar yanlarına balayı için özel kıyafetlerini kombin şeklinde koyarsa balayında giyecekleri kıyafet konusunda kararsızlık yaşamazlar. Erkekler de aynı şekilde kombinlerini valize hazır bir şekilde koyarlarsa tatilde bu kararsızlığı yaşamak zorunda kalmazlar. Balayı tatilini hayatınız boyunca sadece bir defa yapacağınız için en iyi şekilde planlamış olmanız gerekmektedir.

Son zamanlarda balayı çiftleri genellikle balayı tatili için Antalya’yı tercih etmektedirler. Antalya geçmişte pek çok medeniyetlere ev sahipliği yaptığı için içerisinde birden fazla antik kenti barındırmaktadır. Bunun yanı sıra Antalya’da pek çok tarihi kalıntılar ile karşılaşabilirsiniz. Tarihe meraklıysanız eğer Antalya tam size göre bir yerdir.

Hayalinizdeki bir balayı tatili için mutlaka kiralık balayı villalarını tercih etmeniz gerekmektedir. Kiralık balayı villaları son zamanlarda yeni evlenen çiftlerin tercih ettiği tatil şekillerinden bir tanesidir. Ayrıca kiralık balayı villalarında eşiniz ile birlikte gözlerden uzak rahat bir şekilde tatilin keyfini çıkarabilirsiniz. Muhafazakar kişilere uygun olarak da tasarlanan balayı villalarımız mevcuttur. Kiralık balayı villalarına sitemizde yer alan kategorilerden bakarak inceleyebilirsiniz.

Ayrıca balayına çıkacak olan çiftlerin eğer evcil hayvanları varsa evcil hayvan izinli villalarımızda mevcuttur. Evcil hayvanınızı da yanınıza alarak buradaki kiralık villalarda balayı tatilinizi gerçekleştirebilirsiniz. Deniz manzaralı veya doğa manzaralı kiralık balayı villalarında balayı tatilinizin keyfini doyasıya yaşayabilirsiniz. Saunalı veya sinema salonlu villalar, jakuzili villalar ya da hamamlı villaları tercih ederek tatilinizi her açıdan farklı bir şekilde geçirebilirsiniz. Ayrıca kışın balayına çıkacak olan çiftler için özel olarak tasarlanan havuz ısıtmalı villaları da tercih edebilirsiniz.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış