familycouple
setuprateenter

Balayı Nerede Yapılmalı?

Balayı Nerede Yapılmalı?
Balayı Nerede Yapılmalı?

Çiftlerin sabırsızlıkla beklediği düğün günün ardından yapılacak olan balayı tatilinin planlamasının en iyi şekilde yapılması gerekmektedir. Balayı tatiline çıkacak olan çiftler balayı tatillerinde herhangi bir aksilik yaşamak istemiyorsa eğer planlamasını önceden yapmış olması gerekmektedir.

Balayı tatilini alışılmış otel odaları veya balayı otellerinde yapmak artık klasik bir hale gelmiştir. Son zamanlarda balayı tatiline çıkan çiftler özellikle balayı tatillerini balayı villalarında yapmaktadırlar. Balayı villaları, balayı çiftlerine özel olarak tasarlanmaktadır. İçerisinde yer alan özel olarak tasarlanmış havuz ve bahçesi sayesinde eşiniz ile birlikte eşsiz doğa manzarasına karşı romantik anlar yaşayabilirsiniz.

Balayı tatillerinde sıkça tercih edilen Antalya, Türkiye’nin her yıl düzenli olarak turist akınına uğrayan bir tatil şehridir. Ayrıca içerisinde bulundurduğu antik kent ve tarih kokan yerleri sayesinde pek çok gezme avantajı sağlamaktadır. Çiftlerin sıkça tercih ettiği balayı tatili yerleri arasında yer alan ve Antalya’da bulunan Kalkan, İslamlar, Üzümlü, Sarıbelen, Patara, Kaş Merkez, Yeşilköy, Bezirgan, Çavdır, Gökseki, Çukurbağ, Çayköy ve Bayındır’da ki balayı villalarında eşiniz ile birlikte geçireniz balayı tatiliniz en doğru seçenek olacaktır.

Balayı tatilinizi balayı villalarında yapmanızın pek çok avantajı bulunmaktadır. Burada yanınızda getireceğiniz arkadaşlarınız ile birlikte havuz başı partileri veya barbekü partileri düzenleyerek balayı tatilinizi renklendirebilirsiniz. Ayrıca muhafazakar kişilere uygun olarak tasarlanan balayı villalarının bahçelerinde yer alan yükseltilmiş duvarlar sayesinde çiftler rahat ve özgürce hareket edebileceklerdir. 

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış