familycouple
setuprateenter

Balayı Ne Zaman Yapılır?

Balayı Ne Zaman Yapılır?
Balayı Ne Zaman Yapılır?

Balayı tatili her balayı çifti için önemli bir tatildir. Balayı tatiline çıkmadan önce balayı tatili hakkında yapmanız gereken önemli detaylar ve planlamalar vardır. Balayı tatiline çıktıktan sonra herhangi bir aksilik yaşamamanız için planlamanızı iyi yapmış olmanızda fayda vardır.

Balayı tatiline çiftler düğün sonrası yorgunluklarını atmak ve streslerini atmak için çıkmaktadırlar. Ayrıca balayı tatili çiftlerin düğün sonrası baş başa yapacakları özel bir tatildir. Bu nedenle balayı tatiline çıkan bir çiftin balayı tatillerini normal bir tatile çıkarmış gibi hazırlanmaması gerekmektedir.

Balayı tatili çiftler için özel olduğu için yanlarına alacakları eşyalarında özel olması gerekmektedir. Çiftlerin tatil planlamasını yapmadan önce karşılıklı bir liste çıkarmaları gerekmektedir. Tatile gidilecek olan şehrin ve kalınacak yerin önceden belirlenmiş olması gerekmektedir. Ayrıca tatilde yapılacak aktivitelerinde planlamasının önceden yapılmış olması gerekmektedir.

Balayı tatiline düğünün hemen sonrasında çıkılmaması gerekmektedir. Bunun nedeni düğün sırasında yorulan ayaklar ve ışıklar nedeni ile şişen gözler ile balayı tatilinizi kendinize zehir etmek istemeksiniz. Bu nedenle balayı tatilinize düğününüzün ertesi günü gitmeniz daha iyi olacaktır.

Alışılmış ve sürekli gidilen oteller yerine balayı tatilinizi balayı çiftlerine özel olarak tasarlanan villalarda yapabilirsiniz. Bu sayede eşiniz ile en özel anlarınızı bile gözlerden uzak bir şekilde dilediğiniz yerde yaşayabilirsiniz. Balayı çiftlerine özel olarak tasarlanan balayı villaları ister deniz manzaralı isterseniz doğa ve orman manzaralı olarak pek çok seçeneği mevcuttur. Özel olarak tasarlanan balayı villalarında ayrıca deniz ve orman manzaralı havuz ve barbekü partileri de yapabilirsiniz.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış