familycouple
setuprateenter

Balayı İçin Otantik Yerler

Balayı İçin Otantik Yerler
Balayı İçin Otantik Yerler

Unutulmaz bir balayı tatili yapmak her çiftin hayalidir. Yorgun çıkılan telaşlı bir düğünün ardından iyi planlanmış bir balayı tatili çiftler için oldukça önemlidir. Herhangi bir aksilik yaşanmaması için balayı tatiline çıkılmadan önce planlamanızı iyi yaptığınızdan emin olmanız gerekir.

Romantik ve otantik yerleri tercih eden çiftler için özel olarak tasarlanmış balayı villaları çiftler için en uygun seçenek olacaktır. Gideceğiniz tatil beldelerinde alışılmış oteller yerine size özel olarak tasarlanan balayı villaları pek çok seçeneği ile kategorilerimizde mevcuttur.

Genellikle balayı tatili ve aile tatilleri için seçilen yerlerden birisi olan Antalya, bilindiği gibi pek çok medeniyete ve antik kentlere ev sahipliği yapmaktadır. Antalya’da yapacağınız balayı tatilinizde buraları ziyaret ederek eşiniz ile birlikte muhteşem fotoğraflar çekebilir ve tatilinizi ölümsüzleştirebilirsiniz.

Türkiye’nin güzide güzelliklerini ve tarihi kalıntılarını yaşatan Antalya, balayı tatili için mükemmel bir seçenektir. Antalya’da her yıl turist akınına uğrayan Kaş, Kalkan, İslamlar, Üzümlü, Sarıbelen, Patara, Kaş Merkez, Yeşilköy, Bezirgan, Çavdır, Gökseki ve Çukurbağ’da yer alan balayı villalarında güneşin tadını çıkarırken eşsiz deniz manzarası sizleri büyüleyecektir.

Ayrıca Türkiye’de aile tatili ve balayı tatilleri için en çok tercih edilen tatil bölgelerinden biride Fethiye’dir. Fethiye’de bulunan Çalış, Ölüdeniz ve Kayaköy eşsiz güzelleri ile insanları baştan çıkaran pek çok özelliğe sahiptir.

Kayaköy, tarihi dokusu ve orman ile iç içe olması nedeni ile en çok tercih edilen tatil yerlerinden biridir. Buralarda kiralayacağınız balayı villaları sayesinde tatilinizin tadını doyasıya çıkabilirsiniz. Balayınızı otel odalarına sıkışmış halde değerlendirmek yerine kiralayacağınız balayı villalarında eşiniz ile birlikte rahat bir şekilde doyasıya vakit geçirebilirsiniz.

Balayı villaları ayrıca özel olarak tasarlanan havuzu ve denize yakın olması nedeni ile son zamanların en çok tercih edilen tatil seçeneklerinden biridir. Balayı villalarında yapacağınız barbekü partileri ve havuz başı partileri tatiliniz için mükemmel bir seçenek olacaktır. Ayrıca muhafazakar balayı villa tercihiniz ile gözlerden uzak bir şekilde eşinizle beraber havuzun tadını doyasıya çıkarabilirsiniz.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış