familycouple
setuprateenter

Balayı İçin Gidilecek Yerler

Balayı İçin Gidilecek Yerler
Balayı İçin Gidilecek Yerler

Balayı tatili eşlerin baş başa yapacağı hayatlarında sadece bir kez yapacağı bir tatil olduğu için planlamasının en iyi şekilde yapılması gerekmektedir. Balayı tatilindeyken herhangi bir problem yaşamamak için planlamanızı düğününüzden önce düğün planınızı yaparken yapmanız gerekmektedir. Ayrıca balayı planınızı yaparken balayına ayrı bir bütçe oluşturmanızda fayda vardır.

Balayı dendiği zaman Türkiye’de akla gelen ilk balayı şehri Antalya’dır. Balayı çiftlerinin sıkça ziyaret ettiği Antalya çiftler için oldukça ekonomik ve eğlence çeşitliliği bol olan bir yerdir. Antalya’da dilerseniz eğlencenin merkezinde dilerseniz sessiz sakin ve gözlerden uzak bir yerde tatil yapmanız mümkündür. Tarihi açıdan pek çok medeniyetlere ev sahipliği yapmış olan Antalya, içerisinde pek çok antik kenti barındırmaktadır.

Balayı çiftlerinin son zamanlarda tercih ettiği tatil şekillerinden bir tanesi de kiralık balayı villalarıdır. Kiralık balayı villalarında eşleriniz ile birlikte gözlerden uzak rahat bir şekilde tatiliniz keyfini çıkarabilirsiniz. Dilerseniz arkadaşlarınız ile birlikte burada düğün sonrası after parti planlayıp eğlencenizi bu şekilde devam ettirebilirsiniz. Kiralık villalarda bulunan havuz, bahçe ve dilerseniz jakuzi ile balayı tatilinizi daha eğlenceli ya da romantik bir şekilde yapabilirsiniz.

Balayı çiftlerine özel olarak tasarlanan balayı villalarında muhafazakar çiftleri de unutmadık. Yükseltilmiş özel bahçe duvarları sayesinde gözlerden uzak bir şekilde rahatlıkla balayı tatilinizi eşiniz ile baş başa yapabilirsiniz. Antalya’nın en eğlenceli ve şahane manzarasına sahip olan yerlerde bulunan balayı villalarını tercih edebilirsiniz.

Antalya’da bulunan muhafazakar balayı villaları ya da deniz manzaralı balayı villalarında eşiniz ile birlikte tatilinizin keyfini çıkarabilirsiniz. Dilerseniz Kalkan, İslamlar, Patara veya Üzümlü’deki balayı villalarını da tercih edebilirsiniz. Son zamanlarda popüler hale gelen bu balayı villalarında balayı tatilinizi huzur içerisinde geçirebilirsiniz. Ayrıca balayı villalarında ayrıcalıklı tatilin her seçeneğinden dilediğiniz gibi faydalanabilirsiniz.

Eşiniz ile birlikte gözlerden uzak romantizmi doruklarda yaşayacağınız balayı villaları sadece balayı çiftlerine özel olarak tasarlanmıştır. Antalya dışında tercih edeceğiniz bir diğer balayı için mükemmel bir tercih olacak tatil yeri ise Fethiye’dir. Fethiye bilindiği üzere her yıl pek çok turistin akın ettiği tatil yerlerinden bir tanesidir. İçerisinde bulunan Kelebekler Vadisi, Kayaköy, On İki Adalar, Fethiye Müzesi, Nicholas Adası, Ölüdeniz Kıyıları, Gemiler Adası, Çalış Plajı, Kabak Koyu ve Paspatur Çarşısı balayı tatilinizde gezip görmeniz gereken yerler arasındadır.

Ayrıca Antalya’da balayı tatilinizde villanızda sıkıldınız ve gezmek için yer mi arıyorsunuz? Sizin için derlediğimiz turistik bölgeleri ve tarihi açıdan bırakılan kalıntılara mutlaka göz atmanızı tavsiye ederiz. İşte Antalya’da gezilip görülmesi gereken şahane ve eşsiz yerler.

Kaleiçi, Kurşunlu Şelalesi, Düden Şelalesi, Antalya Müzesi, Konyaaltı Plajı, Yivli Minaresi, Hadrian Kapısı, Karaalioğlu Parkı, Hayvanat Bahçesi, Karain Mağarası, Manavgat Şelalesi, Perge Antik Kenti, Olimpos Antik Kenti, Side Antik Kenti ve Antalya’nın içerisinde barındırdığı pek çok antik kenti gezebilirsiniz. Ayrıca burada eşiniz ile birlikte tarihi güzellikler içerisinde fotoğraflar çektirerek balayı tatilinizi ölümsüzleştirebilirsiniz.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış